fbpx

Innov8 vs Tobi_

Pri Samsungu so predstavili mobilni telefon Innov8, ki je bil nagrajen z Asia Mobile Award za najboljši širokopasovni mobilni telefon. Nagrado je prejel zaradi izjemnih večpredstavnostnih zmogljivosti in visoke kakovosti vgrajenega fotoaparata. Prvi Samsungov fotomobilni telefon z 8 milijoni pik ima najnovejšo ...

Pri Samsungu so predstavili mobilni telefon Innov8, ki je bil nagrajen z Asia Mobile Award za najboljši širokopasovni mobilni telefon. Nagrado je prejel zaradi izjemnih večpredstavnostnih zmogljivosti in visoke kakovosti vgrajenega fotoaparata. Prvi Samsungov fotomobilni telefon z 8 milijoni pik ima najnovejšo tehnologijo upodabljanja s funkcijami smile shot, blink shot in prepoznavanjem obrazov. Vgrajena tehnologija GPS omogoča navigacijske in geolokacijske storitve, operacijski sistem Symbian OS pa omogoča nalaganje vrste aplikacij za popoln izkoristek njegovega potenciala. Model Tobi je (S3030) posebej prilagojen otrokom, mladostnikom in vsem, ki v mobilnem telefonu iščejo zabavo in varnost. Tobi ima uporabniški vmesnik z edinstvenimi temami, ki doslej še niso bile uporabljene v mobilnih telefonih – prijazne animirane junake v treh temah: Pošasti, Sneženi mož in Svet oceanov. S svojimi varnostnimi funkcijami klica v sili, sporočila v sili in lažnega klica bo mobilni telefon gotovo navdušil tudi starše.

Cena še ni znana, na voljo na www.janustrade.si.

Naslednje
Webcam pro

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.