Čistilec zraka IKEA Förnuftig: vrhunska estetika po dostopni ceni

Čistilnik zraka za zdrav dom

Foto: IKEA
Zadnjič posodobljeno: :

IKEA ima v svojem bogatem naboru izdelkov tudi izjemen čistilec zraka Förnuftig, ki se ponaša z minimalistično estetiko. Kako zelo švedsko!

Ko bo svetovno prebivalstvo še naprej naraščalo, bo kakovost zraka, ki ga dihamo, neizogibno upadala. Notranji čistilniki zraka so naša prva obrambna linija, a priznajmo si – velikokrat niso ravno prijetni za naše oči (ali za našo denarnico).

Vendar pa je IKEA z lansiranjem svojega čistilca zraka Förnuftig ubila dve muhi na en mah. To pa zato, ker ima preprost pravokoten dizajn, ki se zlahka zlije z ostalo opremo vaše sobe. Brez impozantnih stolpov, brez motečih luči – samo okvir, stojalo in odstranljiv ročaj. Förnuftig lahko obesite na steno navpično ali vodoravno (pri tem lahko odstranite ročaj), ali pa ga postavite na tla z uporabo priloženega talnega stojala. Zaradi ročaja ga lahko zlahka prenašate in ga postavite tja, kjer ga najbolj potrebujete.

Minimalistična estetika in izjemna funkcionalnost
Foto: IKEA

Kar zadeva zmogljivosti, čistilec zraka Förnuftig ponuja tri ravni čiščenja, vključno s filtrom za prah in druge večje delce, sekundarnim filtrom za drobnejše onesnaževalce, kot je cvetni prah, in celo neobveznim filtrom za pline za uparjene spojine.

Če pomislite, da si boste lahko ta čistilnik zraka privoščili za 49,90 evrov, nadomestni filtri pa stanejo med 4,99 in 9,99 evri, je razmerje kakovosti in cene naravnost fantastično!

Dodatne Informacije

ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepša stojala za notranje rastline: za vsak stil interierja