1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Novi iPhone X, ki obeležuje 10. obletnico Applovega pametnega telefona, se je najbrž že dodobra namestil v vaših dlaneh in žepih. Ali pa ste vendarle še vedno v čakalni vrsti in si že grizete nohte od pričakovanj? Kakorkoli, vsi, ki ga imate ali pa ga še nameravate imeti, tole je za vas. Tukaj je 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate ali pa šele pričakujete iPhone X.

Naši pametni telefoni zahtevajo nego, in to skrbno. Pa ne samo to, omogočajo nam še kar nekaj dodatne zabave, če jih opremimo z dodatkom ali dvema. Vsakemu od nas je telefon že ničkolikokrat padel na tla in ostal cel zaradi zaščite. Ali pa smo se znašli v večji družbi, ki si je zaželela poslušati glasbo, zvočniki telefona pa niso dovolj močni, da bi zadostili potrebam. Vse to kliče po razmisleku o nakupu kakšnega dodatka. Mi smo jih za vas pripravili 10.

Galerija – 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone X

10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone XOdpri galerijo

gimbalcam-self-stabilizing-4K-HD-action-sports-cam-details2 Kamera GimbalCam: sladkorček za vse, ki želijo posneti svoje dogodivščine Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek DOche2HVQAARXGK Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic. Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic · · · · · · ·