fbpx

10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone X

Novi iPhone X, ki obeležuje 10. obletnico Applovega pametnega telefona, se je najbrž že dodobra namestil v vaših dlaneh in žepih. Ali pa ste vendarle še vedno v čakalni vrsti in si že grizete nohte od pričakovanj? Kakorkoli, vsi, ki ga imate ali pa ga še nameravate imeti, tole je za vas. Tukaj je 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate ali pa šele pričakujete iPhone X.

Naši pametni telefoni zahtevajo nego, in to skrbno. Pa ne samo to, omogočajo nam še kar nekaj dodatne zabave, če jih opremimo z dodatkom ali dvema. Vsakemu od nas je telefon že ničkolikokrat padel na tla in ostal cel zaradi zaščite. Ali pa smo se znašli v večji družbi, ki si je zaželela poslušati glasbo, zvočniki telefona pa niso dovolj močni, da bi zadostili potrebam. Vse to kliče po razmisleku o nakupu kakšnega dodatka. Mi smo jih za vas pripravili 10.

Galerija – 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone X

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!