Simpsonovi so predvideli številne inovacije
V zraku · buzz buzz

Simpsonovi so najdlje trajajoča risana televizijska nanizanka. A povejmo raje kaj, kar ne navaja Wikipedija. Ste vedeli, da so Simpsonovi v svojih epizoda predvideli kopico inovacij, ki so se kasneje izkazale za resnične? Oglejte si 10 inovacij, ki so jih pravilno predvideli Simpsonovi.

Ameriška animirana serija Simpsonovi (The Simpsons) so kulturni fenomen. Za disfunkcionalno družino je že skoraj 27 sezon in 600 epizod. Da si je serija v tem času izborila kultni status je splošno znano, malo manj pa jih ve, da so v tem času večkrat uspešno napovedali prihodnost (glej Simpsonovi kar 14-krat napovedali prihodnost) kot tudi inovacija.

PREBERITE ŠE: 10 filmov, ki so pravilno napovedali prihodnost

V nadaljevanju si bomo zato ogledali 10 inovacij, ki so jih pravilno napovedali Simpsonovi. Ustvarjalec Matt Groening se danes verjetno tepe po glavi, ker jih ni patentiral!

10 inovacij, ki so jih pravilno predvideli Simpsonovi:

Živali pred in po kopanju Smešne fotografije živali pred in po kopanju Stotnik Evropa Pozabite na Stotnika Amerika, prihaja Stotnik Evropa! Do večjih prsi z ličili Kako povečati prsi brez operacije in zgolj z ličili? Srečanje Mercedesov ali poroka? Srečanje Mercedesov ali razkošna poroka v Čečeniji? · · ·