shutterstock_407607301
V zraku · tehnologija

Aplikacije za poslovno rabo so precej težka tema. Obstajajo dejstva, ki jih je treba upoštevati. To pomeni, da je treba upoštevati velikost ekipe, velikost podjetja, kako aplikacija ustreza zahtevnostih uporabnika in še mnogo drugih stvari. Nekatere aplikacije so odlične za ogromne skupine, medtem ko druge delujejo bolje za posameznega poslovneža. Obstaja pa tudi nekaj odličnih aplikacij za vse, ki nam jih je uspelo poiskati.

Aplikacije za poslovno rabo so precej težka tema. Obstajajo dejstva, ki jih je treba upoštevati. To pomeni, da je treba upoštevati velikost ekipe, velikost podjetja, kako aplikacija ustreza zahtevnostih uporabnika in še mnogo drugih stvari. Nekatere aplikacije so odlične za ogromne skupine, medtem ko druge delujejo bolje za posameznega poslovneža. Obstaja nekaj odličnih aplikacij za vse, ki nam jih je uspelo poiskati.

Tukaj so najboljše poslovne aplikacije za Android tablice. Te aplikacije najbolje delujejo za manjša ali srednje velika podjetja. Večja podjetja bodo verjetno potrebovala bolj prilagojene poslovne rešitve.

Asana

Asana je ena od tistih poslovnih aplikacij, ki jo je vredno preizkusiti. To je upravitelj, ki omogoča dodeljevanje nalog vsem ljudem v timu. Dodate lahko toliko pododdelkov, kot jih potrebujete, neposredno dodelite naloge in dodate pripombe ter priloge. Brezplačno jo lahko uporabljate z osnovnimi funkcijami do 15 oseb ali plačate 9,99 USD na mesec na osebo.

CamScanner

CamScanner je zelo uporabno orodje. V bistvu pretvori kamero v optični bralnik. Omogoča skeniranje dokumentov, vizitk, potrdil itd. Od tam lahko uredite PDF-je, ki jih aplikacija naredi, če je to potrebno. Poleg tega vam omogoča hitro izmenjavo skeniranih dokumentov s sodelavci.

Google Drive Suite

Google ima lepo zbirko aplikacij za pisarniško rabo pod nazivom Google Drive. V njem dobite podporo za dokumente, preglednice, predstavitve, PDF-je, slike, opombe in še veliko več. Vsi delujejo tudi na navzkrižnih platformah. To pomeni, da delujejo na mobilnih napravah in na vašem računalniku. Zaradi tega je odlična rešitev na enem mestu za vse osnovne stvari. Sam Google Drive je aplikacija za shranjevanje v oblaku, ki vam omogoča 15 GB brezplačno ali pa lahko plačate več. Prav tako se vse vključi v Gmail in Google Koledar. Google ima možnost G Suite posebej za podjetja. To je zagotovo ena izmed najboljših mobilnih aplikacij za poslovno rabo.

Google My Business

Google My Business omogoča, da so podjetja vidna v Googlovem iskalniku in Googlovih zemljevidih. Aplikacija vam omogoča, da posodobite dejstva o vašem podjetju, na primer ure delovanja, ime in naslov. Po potrebi lahko upravljate tudi na več lokacijah. To je ena izmed pomembnih poslovnih aplikacij za mala podjetja, nova podjetja in v bistvu katerokoli podjetje brez prisotnosti na spletu.

PayPal Apps

PayPal je ena izmed boljših poslovnih aplikacij, zlasti za mala in srednje velika podjetja. Veliko podjetij jo uporablja za obvladovanje transakcij in računov. Nekateri jo uporabljajo celo za plače zaposlenih. Lahko si nastavite poslovni račun, ki poenostavlja pošiljanje in prejemanje denarja. Mobilna različica ima podporo za prstne odtise in možnost preverjanja plačil.

Slack

Aplikacija za klepet je posebej namenjena poslovni uporabi. Ima čisti, preprost vmesnik, omogoča več kanalov, konferenčne klice, skupno rabo dokumentov in celo avtomatskega sogovornika. Vključuje tudi integracijo z veliko drugimi aplikacijami tretjih oseb in s spletnimi mesti, kot so Google Drive, Asana, Giphy (ker je tudi zabava pomembna) in še veliko drugih. Aplikacija je uporabna za mala, srednja ali celo velika podjetja. To je definitivno ena najboljših poslovnih aplikacij.

Square Point of Sale

Square register je ena izmed boljših poslovnih aplikacij za mala podjetja in mobilna podjetja. To je v bistvu preprost sistem prodajnih mest. Osnovna različica je na voljo brezplačno, vendar nekaj nadgradnje stane le nekaj evrov dodatka. Kupci preprosto potegnejo svojo plačilno kartice čez magnetni bralnik in plačajo za vaše blago ali storitve. Aplikacija omogoča tudi spremljanje inventarja, pošiljanje potrdil, uporabo popustov, izdajanje povračil in preverjanje prodajnih podatkov v realnem času. Sposoben je sprejeti kartice Visa, MasterCard, Discover in American Express. Najnovejši modeli sprejemajo tudi kartice in plačila NFC od Samsung Pay, Apple Pay in Android Pay.

Zoom Cloud Meetings

Zoom je aplikacija za videokonference. Podpira do 200 udeležencev hkrati. Aplikacija ima tudi storitev za izmenjavo zaslonov, predstavitvene funkcije in nadpovprečno stabilnost povezave. Google Hangouts Meet je dostojna možnost za manjše ekipe. GoToMeeting je še en odličen izbor z več kot sto hkratnimi udeleženci. Vendar pa uživamo v Zoomovi vsestranskosti in zasnovi aplikacij.

Za vse zgoraj naštete aplikacije vsekakor potrebujete primerno tablico. Huawei je na trg poslal MediaPad M5 Lite, ki je vsekakor primerna za vsakdanjo poslovno rabo zgoraj naštetih aplikacij. Huawei MediaPad M5 Lite je opremljen s pisalom M-Pen, ki ima izvrstno kovinsko ohišje z enakomerno porazdelitvijo teže, ki daje zelo prijeten občutek v roki. Vgrajen ima zmogljiv osemjedrni procesor, ki poganja naložen sistem Android 8.0, s čimer zagotavlja dobro zmogljivost med celodnevno uporabo. MediaPad M5 Lite je najboljša izbira za vse, ki uporabljajo tablico za delo, privlačna pa je tudi cena, 329,99 EUR.


huawei-liam-11 Ali so tablice primerne za otroke? ezgif.com-webp-to-jpg (13) Omejena kolekcija ure, s katero NASA obeležuje 60 let raziskovanja vesolja cell-phone-connection-contact-6111 Facebook uvaja novo funkcijo, ki vam bo “rešila življenje” IRL: očala, ki blokirajo oglase IRL: očala, ki blokirajo oglase ·