Najlepši goli iz finalnih tekem Lige prvakov
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Za veliki finale Lige prvakov je že vse pripravljeno. 6. junija 2015 ob 20.45 uri se bo na berlinskem stadionu odvijal vrhunec klubske nogometne sezone 2014/15, ko si bosta nasproti stala nogometna klubska velikana Barcelona in Juventus. Še preden pa slišimo prvi sodniški žvižg, stopnjujmo napetost z venčkom 10 najlepših golov iz finalnih tekem Lige prvakov.

Finale Lige prvakov je vedno nekaj posebnega. Običajno ne gre za odprte tekme, ker je na kocki enostavno preveč, zato toliko večkrat pridejo v ospredje individualne sposobnosti igralcev, igralcev, ki znajo narediti potezo več. Takšnih tudi letos na zelenici ne bo manjkalo, saj tako Barcelona kot Juventus premoreta posameznike, ki so sami sposobno odločiti tekmo.

Kdo ali kaj bo jeziček na tehtnici pabo treba počakati nekje do pol enajste ure (ali kasneje, če se bo igral podaljšek) 6. junija, ko bo sezona 2014/2015 Lige prvakov okronala svojega novega prvaka.

PREBERITE ŠE: Reakcija komentatorja Alana McInallyja ob zadetku gola in uvrstitvi NK Maribor v ligo prvakov

Še preden pa si ogledamo nogometni spektakel, smo na kup zbrali venček najlepših golov iz finalnih tekem Lige prvakov, da boste lažje pričakali sobotni večer. In glede na to, kakšni zasedbi si stojita nasproti, je velika verjetnost, da bo kakšna sobotna mojstrovina končala na tovrstni lestvici.

ZINEDINE ZIDANE – REAL MADRID vs BAYERN LEVERKUSEN, 2002

DAVID VILLA – BARCELONA vs MANCHESTER UNITED, 2011

STEVE MCMANAMAN – REAL MADRID vs VALENCIA, 2000

DEJAN SAVIČEVIĆ – MILAN vs BARCELONA, 1994

DIEGO MILITO – INTER MILAN vs BAYERN MUNICH, 2010

HERNAN CRESPO – AC MILAN vs LIVERPOOL, 2005

FILLIPO INZAGHI – AC MILAN vs LIVERPOOL, 2007

OLE GUNNAR SOLSKJAER – MANCHESTER UNITED vs BAYERN MUNICH, 1999

FABRIZIO RAVANELLI, JUVENTUS vs AJAX, 1996

VLADIMIR ŠMICER – LIVERPOOL vs AC MILAN, 2005

Most ljubezni v Parizu bo kmalu slečen ključavnic. Most ljubezni v Parizu bo ostal brez znamenitih ključavnic cover-filmi-za-odrasle Igralke filmov za odrasle z in brez make-upa Wurstify ali vsi smo Conchita Wurst. Wurstify – razširitev za Chrome, ki ljudem dodaja brado Conchite Wurst Kako postati fotogenični kot maneken/ka? Niste fotogenični? Tu je 6 trikov, da boste to postali! ·