Robert Lewandowski in Huawei: posebna številčnica ob predstavitvi novih ur Watch 3 in Watch 3 Pro

Zadnjič posodobljeno: :

Evropsko prvenstvo v nogometu je prava priložnost, za predstavitev sodelovanja med nogometnim asom Robertom Lewandowskim in tehnološkim gigantom Huawei. S skupnimi močmi sta namreč zasnovala edinstveno številčnico, ki jo bo moč uporabljati na novih pametnih urah Watch 3 in Watch 3 Pro.

Novi pametni uri Huawei Watch 3 in Watch 3 Pro bosta na voljo s posebno številčnico, pod katero se je podpisal nogometni as Robert Lewandowski, ki je obenem tudi ambasador podjetja Huawei. Dizajn številčnice ima športno-elegantno zasnovo in se bo s svojo črno podlago prilegala tudi bolj formalni opravi. Podpis nogometaša in simbol RL9 pa bosta poskrbela za uglajen videz in opazen kontrast. Ura se poda vsakemu zapestju in ne zgolj zvestim privržencem poljskega zvezdnika. Na izbiro je širok izbor številčnic, med katerimi pa le ta s podpisom Lewandowskega vsekakor izstopa.

Nova pametna ura Huawei Watch 3 ponuja vrsto uporabnih rešitev. S funkcijo zdravstvenega pomočnika bo lahko ura 24 ur na dan spremljala vaš srčni utrip, stopnjo stresa, raven kisika v krvi in preko kože merila temperaturo. Ura bo lahko postala tudi vaš osebni trener, saj ima na voljo kar 104 različne športne vadbe. Poleg skrbi za zdravje in dobro počutje boste lahko z uro še telefonirali in si izmenjavali sporočila. Ura ima kar tritedensko avtonomijo in vas bo težko kdaj pustila na cedilu.

V kolikor se tudi v vas najde ustvarjalna žilica, se lahko prijavite na natečaj Next Design 2021, kjer lahko oblikujete številčnico po svoji želji in se s tem potegujete za glavno nagrado v višini 200.000 ameriških dolarjev, zmagovalci pa bodo svoje kreacije lahko objavili v aplikaciji Teme in si s tem omogočili nekaj dodatnega zaslužka.

Dodatne Informacije

consumer.huawei.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!