Koenigsegg CCXR Trevita
V zraku · buzz buzz

Nekateri zvezdniki radi razsipavajo s svojim denarjem in si privoščijo stvari za zneske, ki so navadnemu človeku težko predstavljivi. Številni so se pred slavo le s težavo prebijali iz meseca v mesec in včasih niso vajeni biti v položaju, v katerem so zdaj, obkroženi z goro denarja. In kaj počno z njim? Ga pametno investirajo? Ga podarijo manj srečnim in v dobrodelne namene? Nekateri. Več jih zelence pokuri za nakupe vil, dragih avtomobilov, oblek in podobno. Luksuzne dobrine so pač preveč mamljive in naslednji zvezdniki se skušnjavi nikakor niso mogli upreti. Tukaj je 10 neverjetno dragih nakupov zvezdnikov v letu 2015.

Številni zvezdniki so naravnost zasuti z denarjem. Upravičeno? Stvar debate. Dejstvo pa je, da ga številni nenadzorovano zapravljajo. In tukaj so rekorderji letošnjega leta.

PREBERITE ŠE: Najdražje in najbolj inovativne igrače za odrasle

10 neverjetno dragih nakupov zvezdnikov v letu 2015

10. Justin Bieber: Ferrari LaFerrari – 1,4 milijona ameriških dolarjev

Justin Bieber si je pri rosnih 21 letih privoščil že svojega drugega Ferrarija. Kot vsak dvajsetletnik ima tudi on rad hitre in glasne avtomobile.

9. Beyoncé: čevlji z visokimi petami – 312 tisoč dolarjev

Pevka Beyoncé se je tako noro zaljubila v te čevlje znamke House of Borgezie, da ji ni bilo žal zanje odšteti vrtoglavih 312 tisoč dolarjev. Od kje takšna cena? Čevlji imajo vseživljenjsko garancijo in so posuti s 1290 dragimi kamni.

8. Paris Hilton: dva psa – 25 tisoč dolarjev

Paris Hilton je velika ljubiteljica živali. Med drugim ima doma kar osem psov. Hotelska dedinja je za dva pomeranca, ki veljata za ene najmanjših na svetu, odštela kar 25 tisoč dolarjev.

7. Floyd Mayweather: Koenigsegg CCXR Trevita – 4,8 milijona dolarjev

4,8 milijona dolarjev je za najbolje plačane športnike na svetu drobiž. In Floyd Mayweather definitivno spada mednje, zato ni čudno, da se v njegovi garaži skriva eden najredkejših avtomobilov na svetu Koenigsegg CCXR Trevita. Obstajata le dva.

6. Oprah: 10-odstotni delež podjetja Weight Watchers – 43 milijonov dolarjev

Oprah je investirala kapljico svojega premoženja v podjetje Weight Watchers, ki ljudi spodbuja, da izgubijo odvečne kilograme in zaživijo bolj zdravo in aktivno, kar je povzročilo, da so delnice podjetja poskočile za kar 105 odstotkov.

5. LeAnne Rimes: prenočitev v Miraval Resortu – 5.922 dolarjev na noč

Posest Miraval Resort v kraju Tucson v Arizoni (ZDA) leži na ogromni površini in vključuje tri bazene, igrišče za golf, center joge, jahalni center, sprostitvene tretmaje, konzultacije in podobno ter je idealno pribežališče za izgorele ljudi.

4. Lady Gaga: detektor duhov – 50 tisoč dolarjev

Ekstravagantna pevka je nedavno priznala, da jo je strah paranormalnega, zato ji ni bilo težko odšteti 50 tisočakov dolarjev za napravo za odkrivanje duhov.

4. Elton John: vila – 33 milijonov dolarjev

Sloviti britanski pevec si je letos kupil posestvo, veliko kar 25 tisoč kvadratnih metrov, ekstravaganten dom pa ima 10 spalnic, 9 kaminov, 10 kopalnic, 12 polkopalnic, teniško igrišče, telovadnico, kuhinjo, krušno peč za pico in garažo za 11 avtomobilov.

3. Tyga: Ferrari za Kylie Jenner – 320 tisoč dolarjev

Raper Tyga je svojemu dekletu, Kylie Jenner, za 18. rojstni dan podaril belega Ferrarija. Medtem je šel slavni par že narazen, in če drži zgodba, da je Tyga avto zgolj najel, se mu je to obrestovalo.

2. Brad Pitt in Angelina Jolie: zasebni grški otok – 4,7 milijona dolarjev

Sloviti hollywoodski par je bil na lovu za otokom kar nekaj časa in leta 2015 sta vendarle našla pravega. Sliši na ime Gaja (Grčija, Jonsko morje) in meri 174 tisoč kvadratnih metrov. Nedavno sta za 6,5 milijona dolarjev dala naprodaj svojo vilo v New Orleansu.

1. Taylor Swift: dvorec – 25 milijonov dolarjev

Kroži novica, da je princesa popa Taylor Swift gromozansko posestvo na Beverly Hillsu plačala kar v gotovini. Ali to drži, ne vemo, vemo pa, da je to le eno izmed številnih posesti, ki jih ima v lasti.


PicMonkey Collage Helmut Newton: to so najbolj ”seksi” fotografije na svetu! Križci in krožci Kako v igri križci in krožci vedno zmagati phone-receivers-1940x900_34838 5 razlogov, zakaj se mladi generacije Y ne oglašajo na telefon Upravljanje s časom Koristni nasveti za boljše upravljanje časa