shutterstock_383646478
V zraku · buzz buzz

Lady Gaga je v pravem pomenu besede zvezda. Tega ni zgolj dokazala s svojim glasom in igralskimi sposobnostmi, temveč tudi s svojim posebnim videzom in drznimi početji. Izstopa iz okvirjev in nas vedno znova presneti s svojo pojavo. Stvari, ki jih je že počela, pa dokazujejo, da ta ženska ‘ni navadna smrtnica’, ampak resnično nekaj posebnega.

Verjetno smo si vsi zapomnili, ko se je Lady Gaga sprehodila po rdeči preprogi v obleki iz svežega živalskega mesa. Vsi so se zgražali nad njenim modnim eksperimentiranjem, a le tisti, ki jo resnično obožujejo, vedo, koliko nenavadnih stvari je ta zvezda še naredila. Seznam najbolj norih je spodaj.

1. Pojedla je hobotnico.

2. Se sprehodila po rdeči preprogi na konju, ki so ga poganjali ljudje.

3. Ustvarila je parfum, ki ima vonj “po krvi in spermi”.

4. Skočila s strehe stadiona pred 117 milijoni ljudi.

5. Se pojavila v obleki, dodatkih in obutvi iz svežega živalskega mesa.

6. Piše besedilo pesmi na tipkarski stroj, medtem ko se vozi.

View this post on Instagram

🎼🎤

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

7. Nosi najvišje in najbolj nenavadne petke.

8. Poletela je v prvi leteči obleki.

9. Na podelitev grammyjev je prispela v velikem jajcu.

10. In prejela zlati globus, ker ni zgolj dobra pevka, temveč tudi izvrstna igralka.


Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi življenjski slog brez odpadkov (zero waste). Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi po načelu brez odpadkov (zero waste) moska darila 2018 Ideje za božična darila 2018: najboljša darila za moške pod 50 € shutterstock_459775861 Katera 4 astrološka znamenja bodo v 2019 najsrečnejša? shutterstock_341434952 15-sekundni trik za zavijanje daril, ki vas bo rešil v zadnjem trenutku · · · ·