fbpx

Svetovni dan snega 2018: januar v znamenju snežnih vragolij

Svetovni dan snega 2018: januar v znamenju snežnih vragolij.

Prvega meseca v letu vsi vemo, kaj ljudje praznujejo po svetu – Svetovni dan snega 2019. Planica bo med 19. in 20. januarjem posebej obarvana v belih barvah, saj bodo poleg praznovanja tam tudi gostili FIS pokal v smučarskih skokih in Celinski pokal v ženskih skokih. Tudi če ne bo ‘prave bele odeje’, jo pač navidezno v svojih mislih ustvarite z dobro voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Planica
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Kot vsako leto bo tudi januarja potekal Svetovni dan snega 2019. Dolina pod Poncami bo predstavljala odlično destinacijo za družinski izlet, saj bodo ta dan na voljo številne športne aktivnosti na snegu. Obisk prizorišča, ki bo postavljeno v izteku malih skakalnic v Planici, bo za vse brezplačen. Brezplačna bo tudi izposoja opreme in strokovno vodstvo.

Med 19. in 20. januarjem 2019 bo prava zabava.
Med 19. in 20. januarjem 2019 bo prava zabava.

Dogodek je organiziran pod strokovnim vodstvom športnih vaditeljev, kar pomeni, da se vsak sodelujoči otrok ali njegov zakoniti zastopnik strinja, da otrok sodeluje na lastno odgovornost. Med 9.00 in 14.00 boste 19. in 20. januarja doživeli pravi snežni maraton, saj boste lahko poskusili izvajati številne aktivnosti. Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati!

Dodatne Informacije

Več informacij:
planica.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!