104-letni hipster
Utrip mesta · moda · moška moda

Tukaj so dedki, in potem so tukaj Dedki, kamor sodi tudi Günther Anton Krabbenhöft, 104-letni gospod, ki ima več stila kot ti in ve, da moda ni rezervirana samo za mlade in da je starost samo številka. Nemec sicer pravi, da je internet podvojil število križev, ki jih nosi na hrbtu, resnica pa se verjetno skriva nekje vmes. Kakorkoli, njegov nedavni ”photoshooting” v Berlinu na železniški postaji Kotbusser Tor je dokaz, da je nekatera modna večna, čeprav se spreminja praktično iz meseca v mesec.

Günther Anton Krabbenhöft je 104-letni gospod, ki ima definitivno več stila kot ti! Ali je res star toliko kot pravijo ali mu je leta napihnil internet niti ni toliko pomembno, kolikor je pomembno dejstvo, da bi se lahko hipsterji 21. stoletja od njega marsikateri naučili.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj modnih družin, ki jim stil za oblačenje teče v krvi

A Krabbenhöft ostaja skromen in pravi, da se mu tovrstna oblačila zdijo povsem običajna in da se je tako oblačil od nekdaj. Najsi je šel na delo ali telovaditi. ”Pogledati se hočem z užitkom. Obleke so vedno odslikava moje notranjosti.”, je pospremil svoje poziranje.

Günther Anton Krabbenhöft je bil hipster še predno je bilo to kul!Odpri galerijo
Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura. Frizura “Fade” – trenutno najbolj kul frizura za moške Kavbojke ali trenirka, to ni tu vprašanje. Sweat Tailor hlače so oboje. Sweat Tailor – kavbojke, ki pa so v resnici trenirka 100 let moške kopalne mode. 100 let moške kopalna mode ali moške kopalke skozi zgodovino Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin Klein Takšna je resničnost: to nastane, ko “navadni” moški poustvarijo oglase za spodnje perilo Calvin Klein · · ·