fbpx

104-letni ata, ki ima več stila kot ti (in manj let kot pravi internet)

104-letni hipster

Tukaj so dedki, in potem so tukaj Dedki, kamor sodi tudi Günther Anton Krabbenhöft, 104-letni gospod, ki ima več stila kot ti in ve, da moda ni rezervirana samo za mlade in da je starost samo številka. Nemec sicer pravi, da je internet podvojil število križev, ki jih nosi na hrbtu, resnica pa se verjetno skriva nekje vmes. Kakorkoli, njegov nedavni ''photoshooting'' v Berlinu na železniški postaji Kotbusser Tor je dokaz, da je nekatera modna večna, čeprav se spreminja praktično iz meseca v mesec.

Günther Anton Krabbenhöft je 104-letni gospod, ki ima definitivno več stila kot ti! Ali je res star toliko kot pravijo ali mu je leta napihnil internet niti ni toliko pomembno, kolikor je pomembno dejstvo, da bi se lahko hipsterji 21. stoletja od njega marsikateri naučili.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj modnih družin, ki jim stil za oblačenje teče v krvi

A Krabbenhöft ostaja skromen in pravi, da se mu tovrstna oblačila zdijo povsem običajna in da se je tako oblačil od nekdaj. Najsi je šel na delo ali telovaditi. ”Pogledati se hočem z užitkom. Obleke so vedno odslikava moje notranjosti.”, je pospremil svoje poziranje.

Dodatne Informacije

Več Güntherju Antonu Krabbenhöfu:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!