10YearChallenge: grozovite fotografije podnebnih sprememb, ki vas bodo spravile v zadrego.
V zraku · buzz buzz

Živite pod kamnom, če ne poznate 10YearChallenge oziroma desetletnega izziva, v katerem pokažete, kaj vse se je spremenilo v vašem življenju v enem desetletju. In pošteno smo se nasmejali. Slika, kaj se je dogajalo s planetom Zemljo, pa vas žal ne bo spravila v smeh.

Na internetu smo v okviru 10-letnega izziva (angl. 10YearChallenge) lahko videli različne fotografije in opise, ki so nam zagotovili dobro dozo smeha. Nekateri so v tem izzivu našli zabavo, drugi trdijo, da gre zgolj za še en trik korporacij, na katerega smo nasedli in delili še več podatkov o nas.

Medtem ko se je večina zabavala pri tem izzivu, so nekateri posamezniki na spletu izrazili skrbi in skušali prebudili človeško zavest tako, da so delili grozovite fotografije podnebnih sprememb.

10YearChallenge oziroma 10-letni izziv, ki prikazuje, kako se je spremenil naš planet Zemlja, vam bo odprl oči, saj so uporabniki z različnih družbenih omrežij, kot so Reddit, Twitter, Facebook, Instagram, delili fotografije, ki prikazujejo grozovite posledice, ki jih ima človeštvo za planet Zemljo.

To so fotografije edinega 10-letnega izziva, za katerega bi nas moralo resnično skrbeti.

shutterstock_1008476215 12 nenavadnih čustev, ki jih vsi občutimo, a jih ne znamo pojasniti 6 osupljivih ostankov evolucije, ki ljudje ne potrebujemo več 6 osupljivih ostankov evolucije, ki jih ljudje ne potrebujemo več ap8ktkxgaugn8pjm6ld1 Kako se naučiti v 5 minutah in si vse zapomniti? 8 najbolj znanih stvari na svetu, ki bodo letos 30 let stare 8 najbolj znanih stvari na svetu, ki bodo letos stare 30 let ·