Technicon Carat 187: luksuzna jahta z razcepljeno osebnostjo

Zadnjič posodobljeno: :

Podjetje Technicon je bilo do zdaj prisotno predvsem v sektorju luksuznega transporta, zdaj pa so se podali še v navtične vode. Jahta Technicon Carat 187 ponuja luksuzno mobilnost in doživetje, ki smo ga lahko deležni samo na valovih.

Inženirji pri podjetju Technicon imajo transport in luksuz v malem prstu, saj so se pred tem ukvarjali z aviacijo in razvili edinstveno letalo brez oken IXION. Zdaj pa so se podali še v svet navtike ‒ 57 metrov dolga jahta Technicon Carat 187 je bila oblikovana z mislijo na razbijanje ustaljenih norm pri konstrukciji superjaht. In to jim je tudi uspelo, saj je silhueta Carat 187, ko plove na vodi, nekaj povsem drugačnega. Edinstvenost pride še bolj do izraza, ko si jahto pogledamo od blizu.

Technicon Carat 187
Technicon Carat 187

Ne ravno simetrična oblika predstavlja na eni strani zahtevne oblike, na drugi strani pa ima bolj preproste in mehke poteze. Na ta način je ustvarjena dvojna osebnost, ekstrovertna in introvertna. Končni rezultat je nenavaden in pretiran, a še vedno izredno luksuzen.

Ekskluzivna eleganca je element, na katerega so bili pri Techniconu še posebno pozorni. Rdeča preproga predstavlja simbol luksuza in glamurja, ta tematika pa je dobro videna na polkrožnih stopnicah na zadnjem delu jahte. Medtem, ko je jahta na morju, pridejo ti vizualni učinki še bolj do izraza in še bolj prikažejo status in okus lastnika ter njegovih gostov.

Galerija: Technicon Carat 187

Dodatne Informacije

Več informacij:
technicondesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Volkswagen Multivan T7: spremenjena podoba za električno ero