1. Škotska
Utrip mesta · destinacija

Se zdi kar malo nehvaležno, kajne? Vsak bi najbrž svojo državo postavil na prvo mesto. Čeprav je res, da so bile nekatere ‘blagoslovljene’ z osupljivimi razgledi, peščenimi plažami, mogočnimi gorami, pravljičnimi jezeri, neskončnimi puščavami, nekatere pa ne. In res je tudi, da bodo popotniki bolje vedeli, kateri košček Zemlje skriva lepote. Pri Rough Guidesu so izbrali 20 najlepših držav na svetu in med njimi je tudi Slovenija. Le katero mesto zaseda?

Bralci revije Rough Guides so svojo odločitev glede najlepših držav delili in prav zanima nas, ali se z njimi strinjate. No, glede ene države smo prepričani, da se boste. Sicer pa so na seznamu države vseh celin in prav lepo je videti, kako različni so lahko okusi. Torej, poglejmo si 20 ‘lepotic’, ki se ponosno bahajo na površju Zemlje.

Galerija – 20 najlepših držav na svetu

20. VietnamOdpri galerijo

hotel rovinj Spirito Santo Palazzo Storico: luksuzni hotel v Rovinju v lasti Slovencev "Stol smrti" na Novi Zelandiji “Stol smrti” na Novi Zelandiji ZAE bodo dobili najdaljši zipline na svetu. To bo najdaljši zipline na svetu Hotel Hilton Tru za milenijce Hilton Tru: nizkocenovni hoteli za milenijce · · · ·