5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženske smo z Venere, moški z Marsa. Bo že držalo. Skupnega jezika ne najdemo niti pri modi, saj obstaja kar nekaj trendov, ki bi jih moški najraje izbrisali z obličja Zemlje.

Vsake oči imajo svojega malarja, vsaka ženska ima svoj stil. In prav je tako! Na koncu dneva je pomembno, da se ženske v svojih oblačilih in obutvi počutimo udobno in sproščeno.
Kaj pa na to porečejo moški? Z našo modno izbiro se seveda ne strinjajo vedno, a teh 5 trendov jih še posebej spravlja ob pamet. Vam je kaj znano?

Poudarjena ramena

Z vrnitvijo mode iz 80. let prejšnjega stoletja so se vrnila tudi poudarjena ramena, s katerimi se doseže “moški” videz. Ženske se temu trendu niso uprle, moški pa to vidijo nekoliko drugače – ni jim namreč všeč, da so njihove drage povezane z “moško” modo.

Širše kavbojke z visokim pasom

View this post on Instagram

Follow my new page @vintage.petals 🥀

A post shared by 90ssclassy ⭐ (@90ssclassy) on

Moški tovrstnih kavbojk ne marajo, ker se zadnjica v njih “izgubi”, ženske jih obožujemo, ker skrijejo trebuh.

Krzneni škornji ali “ugice”

Vsako zimo ženske iz omare “privlečemo” najljubše krznene škornje. So praktične, udobne in tople. Ko nas v njih vidijo partnerji … se zgrozijo. Je tako?

Preveliki puloverji

View this post on Instagram

Sweatshirt New Premium! Полностью изменённая конструкция изделия, эксклюзивные цвета и полотно, сотканное по нашей собственной спецификации. Такой подход позволяет нам предлагать нашим покупателям действительно уникальный продукт, абсолютно защищённый не только от прямого копирования, но и от подражания в целом. Все эти годы, что существует Monochrome, мы не прожили ни единого дня в расслабленном режиме. Каждый день мы вкладываем своё сердце и капитал в развитие компании. И мы счастливы каждому из 45,000 подписчиков, каждой отметке нашего аккаунта и вашим улыбкам, когда вы надеваете Monochrome. Спасибо ♥️ — Sweatshirt Premium Mishka в наличии Стоимость – 12,500₽ Доставка возможна в день заказа Артикул: #mnchrmPremiumMishka — Кадр из нашего последнего #campaign AS IT IS, фотографом в котором выступила @alisaboha. Вся серия снимков + подробное описание новинок уже доступны на нашем сайте. — #monochrome #monochromeyou #lifestyle #oversize #fashion #oversized #sweatshirt #new #newcollection #newseason #newcolor #mishka #brown #love #unisex #girls

A post shared by Monochrome (@monochrome_you) on

Nič ni udobnješe od prevelika XXXL puloverja, čeprav moškim to ni všeč. V njih se namreč izgubimo, so preveč ohlapni in ne poudarijo tistega, kar moški z veseljem pogledajo.

Balerinke

Balerinke so na vrhu moškega seznama za odstrel! Velikokrat tako slišimo, da so naša stopala v balerinkah videti ravna, široka in neenakomerna, noge pa tudi niso tako privlačne kot v visokih petah.

1847_burnt-orange_3-web Najbolj minimalistične bikinke na svetu, ki vam bodo dvignile pritisk shutterstock_477963829 Z njimi težko zgrešiš: obleke, ki jih mora imeti vsaka ženska Top poceni superge za pomlad, ki jih hočeš takoj zdaj! Top poceni superge za pomlad, ki jih hočeš takoj zdaj! nordic blonde Ženske frizure 2019: v trendu so nordijske blondinke (ledeno bela barva las) ·