austin-loveing-MyPYkEV6ppY-unsplash (1)
V zraku · odnosi

Ste odvisni od všečkov? Delite s “prijatelji” vse vajine skrivnosti?

Ljubezen je nekaj čudovitega. Še posebno ko najdete osebo, ob kateri se počutite popolni. Osebo, ki se smeje vašim še tako neposrečenim šalam. Vaš vsakdan postane lepši. Svojo srečo si želite deliti z vsem svetom.

Na spletnih omrežjih želite s “prijatelji” deliti vsako še tako majhno podrobnost iz vajinega življenja. Umirite se!

Pred objavami, prosim, upoštevajte teh pet stvari. Morda res ni dobro, da vse to objavljate.

Čustveni izlivi in ljubezenska sporočila

Ne delite jih z vsemi, naj ostanejo samo za vaju. Če je vajina ljubezen prava, ne potrebuje všečkov. Ljubezen ni status na družbenih omrežjih.

Kratka sporočila

“Pogrešam te.” Koga pogrešate? Njega ali všečke?

Vajini prepiri

Zakaj bi neznanci morali vedeti vse podrobnosti o vajinem razmerju? Problema ne bosta rešila, če ga bosta delila z drugimi, prej nasprotno. Koga briga, kdo je pustil umazano posodo na pultu ali nogavice pod posteljo?

Neskončno fotografij vajinega poljubljanja

Ena, dve fotografiji sta sprejemljivi. Ne pa vsak dan, po nekaj fotografij. Sodelujeta na tekmovanju iz poljubljanja?

Posteljni selfiji

Fotografije po seksu, resno? Ali sploh obstaja kakšna stvar, ki je ne delita z drugimi? Obdržita nekaj zase.

Ne fotografirajta vsake sekunde vajinega skupnega življenja. Živita zase. Imejta rada drug drugega, ne potrebujeta všečkov na družbenih omrežjih, da potrdijo vajino srečo. Sreča je v vaju!

jose-ros-photo-hZFdsYCwhP4-unsplash Prijaznost te naredi najlepšo osebo na svetu: 9 načinov, da v svoje življenje privabiš pravo osebo olasz-andras-VnOIJr8z4RY-unsplash Naredi prav tudi takrat, ko nihče ne gleda: lastnosti, ki označujejo osebo z integriteto baylee-gramling-0U9Kao2DTL8-unsplash Ko ljubiš … oprostiš! ali-pazani-uQ1EiYpoaXM-unsplash Če delaš teh 9 stvari, imaš visoko čustveno inteligenco in obvladuješ svoje občutke · ·