maxymlunhu-turoxWR1aEI-unsplash
V zraku · odnosi

Včasih vas videz in navdušenje nad novo osebo v vašem življenju zaslepita. Če pravi čas prepoznate strupene lastnosti drugih ljudi, si prihranite veliko zmede in negativizma.

Tukaj je pet znakov, ki vam bodo pomagali pri prepoznavanju strupenih oseb, razkrijete jih lahko v samo nekaj minutah.

JAZ JAZ JAZ

Že pet minut se pogovarjate z osebo in že veste vse o njej, o njeni družini, zakaj se starši ločujejo, kaj njen fant rad je za zajtrk, točno na določen dan. Če pričakuje, da ji boste prisluhnili in pokazali zanimanje za vse vidike njenega življenja, a ona o vas noče izvedeti nič, se vprašajte, ali si želite takšnega prijateljstva.

VIDI DEŽ, KO JE SONCE

Na najbolj jasnem nebu opazi deževni oblak. Ne skrbite, če ga ne vidite, vam ga bo hitro pokazala. Če je vse, o čemer se želi pogovarjati, kako je vse grozno, verjetno samo išče nekoga, ki bi ga potegnila s seboj v slabo razpoloženje. Ne dovolite tej osebi, da vam izčrpa energijo, ohranite jo za nekoga, ki vas bo napolnil s pozitivno energijo.

TAKOJ VAS PROSI ZA USLUGO

Že po petih minutah vas prosi za veliko uslugo, pa ste jo srečali prvič. Ne glede na to, na kakšen način vpraša, ali bi jo odpeljali na letališče, ali predlaga, da ji pomagate do boljšega položaja – je to strupena oseba. Če se počutite nelagodno, si dovolite in odidite stran.

“ALI STE VEDELI, DA SEM …”

Da je bila najboljša v razredu? Da je odkrila zdravilo za neko bolezen, a to še ni bilo odobreno? In vse vam pove ne enkrat, trikrat. Naj bo ta hvalospev zadnje, kar ste slišali od te osebe.

ODDAJA SLABE VIBRACIJE

Zaupajte svoji intuiciji, če se v njeni družbi ne počutite dobro, razmislite, kako bi bilo v prihodnosti živeti čas z njo. Se sliši zabavno? Ali samo zastrašujoče? Oseba se namreč ne bo spremenila.

Če preživljate čas s takšnimi osebami, ki vas spravljajo v nelagodnje, zaskrbljenost, tesnobo ali se ob njih počutite slabo, ne načrtujte z njimi prihodnosti. Mislite nase.


shutterstock_645164635 Ko ženska obmolkne, lahko to pomeni, da … carlos-lindner-qjqcKJXO5hs-unsplash (1) Ceni, kar imaš: 40 ZLATIH pravil, po katerih naj bi živela močna ženska shutterstock_478218412 Za vse očete, ki imajo hčerke: nihče ne bo na njeno življenje vplival tako močno kot ti! ryan-jacobson-d1hBfHYcAF8-unsplash Nekega dne … bo vse dobilo smisel!