Koncert: zalagasper bosta konec februarja v Kinu Šiška predstavila svoj prvenec

Pop elektro dvojec zalagasper se po odlično sprejetem nastopu na septembrskem Šiška Open pred Kinom Šiška konec februarja vrača s samostojnim koncertom, na katerem bo predstavil težko pričakovani prvenec 4, ki izide 14. februarja

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška, Ljubljana

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

predprodaja: 15,00 €; na dan dogodka: 18,00 €; s popustom: 12,00 €

Širši javnosti sta se Zala in Gašper prvič predstavila z uspešnico Valovi, ki je obveljala za domačo skladbo predlanskega leta – to je potrdil tudi prejem glasbene nagrade zlata piščal. Njegov pretanjen, čuten elektronski pop in njen očarljivo zasanjan glas sta pač kot narejena drug za drugega. Od izida skladbe Valovi sta napisala še uspešnice Baloni, S teboi in Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na izboru za pesem Evrovizije 2019.

V Kinu Šiška sta nastopila kot predskupina britanski indie glasbenici Laurel, vmes obiskala Moscow Music Week in Waves Vienna, bila povabljena k nastopu na velikem slavju ob deseti obletnici Kina Šiška na Šiška Open, še pred samostojnim koncertom v Katedrali pa bosta obiskala Eurosonic Noorderslag na Nizozemskem. Njun prvenec bo izšel 14. februarja, premierno pa ga bosta predstavila v veliki dvorani Kina Šiška.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/zalagasper

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!