woman-in-black-polka-dots-shirt-sitting-on-chair-3783802
V zraku · astrologija

Niso se vsi rodili s potrpljenjem, ki ga ima Dalajlama.

Stres in tempo življenja v ljudeh ustvarjajo miselne časovne bombe, ki čakajo, da eksplodirajo. Ne v vseh, ampak v nekaterih.

Ko ste čustveno nestabilni, nihate med strahom, razdražljivostjo in apatijo, občutki notranje praznosti, napadi divjega besa, ki so izraženi bodisi kot verbalno nasilje, fizično nasilje ali oboje, ter paranoidnim mišljenjem in odmaknjenostjo od resničnosti.

Kdo v zodiaku je po mnenju astrologov k temu najbolj nagnjen?

Bik

Ob besedi bik si ponavadi predstavljamo zelo močno osebnost, ampak to še ne pomeni, da je oseba stabilna v vseh življenjskih situacijah. So trmasti in občutljivi, imajo zelo kratke sprožilce in če so užaljeni, so lahko zelo razdražljivi. Se hitro razburijo in bodo s svojo jezo ter maščevalnostjo okužili tudi druge.

Tehtnica

Ironija je, da tehtnice predstavljajo ravnotežje. Človek bi si mislil, da so zaradi tega odlično uravnoteženi ljudje. Pa se ne bi mogli bolj motiti. Tehtnice so ponavadi zelo polarizirane, pravzaprav so le redke praktične ali uravnotežene. So inteligentne in pametne, če razpravljajo o stvareh, ki jih poznajo. Če pa jim je predstavljena tema, o kateri ne vedo preveč, v njo niso prepričani, postanejo vidno razburjeni in nervozni.

Rak

Mislijo si, da so zelo poduhovljeni, a ko pogledate za njihov oklep, najdete prestrašenega otroka, ki ga je strah življenja. Rak je prestrašen znak: hrepenijo po rutini in enakovrednosti, in ko se nenadoma od njih zahteva sprememba, se umaknejo v molk. Ignorirajo okolico. Na njih se ne morete zanesti, saj so zelo nestabilni.

Oven

So zelo impulzivni, razburijo se za vsako malenkost. Pripišite to njihovi visoki inteligenci. Morda ne morejo obvladati vsega znanja, ki jim kroži v možganih. Oven je odličen znak, a so včasih neokusni, neuravnoteženi in nadvse nestabilni.

Dvojčki

Dvojčki imajo srečo, da zjutraj sploh vstanejo iz postelje, saj jim to ni naravno. Lahko bi ves dan, vsak dan, preživeli v postelji. Ko se spopadejo z drugimi v konflikt, se umaknejo. So lažnivci in lažejo brez vesti. So nestabilni, antisocialni.

Strelec

Malce preveč časa preživijo v svojih mislih in ko jim je predstavljena ideja, ki se dogaja v resničnem svetu, ne v njihovih mislih, se ustrašijo in nimajo pojma, kaj bi z njo naredili. Strelec ne zmore realnosti, kar pomeni, da se izogibajo resničnosti. Njihova življenja so obremenjena s fantazijo, zaradi česar so zelo nestabilni.

man-and-woman-embracing-4541710 Poletni horoskop 2020: tvoje življenje bo romantični film pair-3798371_1280 Rojeni v tem astrološkem znamenju, nimajo sreče v ljubezni woman-in-black-scoop-neck-shirt-smiling-38554 V tem astrološkem znamenju so rojene najboljše žene, ki ti bodo zveste do groba! alluring-slim-woman-lying-on-stone-on-sandy-beach-4497013 Kaj te po njegovem mnenju dela tako zelo vročo, glede na astrološko znamenje? · ·