170413_MOV_LostCityZ.jpg.CROP.promo-xlarge2
Kulturni izbor · film

Dobra polovica leta je že za nami in z njimi tudi kopica dobrih filmov. Vsi govorijo o takih, kot so Čudežna ženska (Wonder Woman, 2017), Zbeži! (Get Out, 2017) in Dunkirk (2017), toda med njimi se najdejo tudi mnogi spregledani, ki pa vseeno potrebujejo vašo pozornost.

Mi smo izbrali šesterico, ki vam utegne popestriti večer. Seveda vsak na svoj način.

1. Izgubljeno mesto Z (The Lost City of Z, 2016)

Biografija raziskovalca Perryja Fawcetta (Charlie Hunnam), ki je na začetku 20. stoletja raziskoval amazonsko pokrajino in prišel na sled skrivnostni in napredni civilizaciji, ki je poprej naseljevala to regijo.

2. Berlin Syndrome (2017)

Clare (Teresa Palmer) je mlada avstralska fotografinja, ki se odpravi na turistični izlet v Berlin, kjer želi najti samo sebe. Tam spozna simpatičnega domačina, s katerim preživita romantično noč. Toda to je šele začetek njune skupne poti …

3. Velikanka (Colossal, 2016)

Gloria (Anne Hathaway) je brezposelna mladenka, ki po koncu zveze s svojim fantom postane povsem na dnu. Zateče se v svoj domači kraj, kjer se zbliža s prijateljem iz otroštva (Jason Sudeikis). V tem času pa začne v Seulu groziti gromozanska pošast.

4. Prevenge (2016)

Ruth (Alice Lowe) je nosečnica, ki se nekega dne, misleč, da jo k temu nagovarja še njen nerojen otrok, poda na morilski pohod.

5. The Wall (2017)

Vojaka (Aaron Taylor-Johnson in John Cena) postaneta ujetnika smrtonosnega ostrostrelca, saj jih ločuje le nestabilen zid.

6. War Machine (2017)

Netlixov film, v katerem ima glavno vlogo Brad Pitt in je bil prikazan na festivalu v Cannesu, je vojna satira, ki pripoveduje zgodbo generala Glena McMahona, ki poskuša narediti konec ameriškemu vojaškemu posredovanju v Afganistanu.

xz9qv8LWUoirWOLrnIq0mDGLyxK “Tako slabi, da so že dobri” filmi, ki jih morate videti Bumblebee-Movie-Transformers-Spinoff Začelo se je snemanje filma o Bumblebeeju Rey-Daisy-Ridley-Star-Wars-8-Last-Jedi Kaj se dogaja v zakulisju Vojne zvezd? 434571_m1491966183 Filmski napovednik: The Layover (2017) · · ·