fbpx

6 nedocenených filmov roku 2017

Dobrý polrok je už za nami a s ním aj kopa dobrých filmov. Všetci hovoria o filmoch ako Wonder Woman (2017), Run! (Get Out, 2017) a Dunkirk (2017), no medzi nimi je aj veľa prehliadaných, ktoré si stále vyžadujú vašu pozornosť.

Mi smo izbrali šesterico, ki vam utegne popestriti večer. Seveda vsak na svoj način.

1. Izgubljeno mesto Z (The Lost City of Z, 2016)

Biografija raziskovalca Perryja Fawcetta (Charlie Hunnam), ki je na začetku 20. stoletja raziskoval amazonsko pokrajino in prišel na sled skrivnostni in napredni civilizaciji, ki je poprej naseljevala to regijo.

2. Berlin Syndrome (2017)

Clare (Teresa Palmer) je mlada avstralska fotografinja, ki se odpravi na turistični izlet v Berlin, kjer želi najti samo sebe. Tam spozna simpatičnega domačina, s katerim preživita romantično noč. Toda to je šele začetek njune skupne poti …

3. Velikanka (Colossal, 2016)

Gloria (Anne Hathaway) je brezposelna mladenka, ki po koncu zveze s svojim fantom postane povsem na dnu. Zateče se v svoj domači kraj, kjer se zbliža s prijateljem iz otroštva (Jason Sudeikis). V tem času pa začne v Seulu groziti gromozanska pošast.

4. Prevenge (2016)

Ruth (Alice Lowe) je nosečnica, ki se nekega dne, misleč, da jo k temu nagovarja še njen nerojen otrok, poda na morilski pohod.

5. The Wall (2017)

Vojaka (Aaron Taylor-Johnson a John Cena) postaneta ujetnika smrtonosnega ostrostrelca, saj jih ločuje le nestabilen zid.

6. War Machine (2017)

Netlixov film, v katerem ima glavno vlogo Brad Pitt in je bil prikazan na festivalu v Cannes, je vojna satira, ki pripoveduje zgodbo generala Glena McMahona, ki poskuša narediti konec ameriškemu vojaškemu posredovanju v Afganistanu.

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.