fbpx

6 undervurderede film fra 2017

Godt halvdelen af året ligger allerede bag os, og med dem også en masse gode film. Alle taler om ting som Wonder Woman (2017), Run! (Get Out, 2017) og Dunkirk (2017), men blandt dem er der også mange oversete, som stadig har brug for din opmærksomhed.

Mi smo izbrali šesterico, ki vam utegne popestriti večer. Seveda vsak na svoj način.

1. Izgubljeno mesto Z (The Lost City of Z, 2016)

Biografija raziskovalca Perryja Fawcetta (Charlie Hunnam), ki je na začetku 20. stoletja raziskoval amazonsko pokrajino in prišel na sled skrivnostni in napredni civilizaciji, ki je poprej naseljevala to regijo.

2. Berlin Syndrome (2017)

Clare (Teresa Palmer) je mlada avstralska fotografinja, ki se odpravi na turistični izlet v Berlin, kjer želi najti samo sebe. Tam spozna simpatičnega domačina, s katerim preživita romantično noč. Toda to je šele začetek njune skupne poti …

3. Velikanka (Colossal, 2016)

Gloria (Anne Hathaway) je brezposelna mladenka, ki po koncu zveze s svojim fantom postane povsem na dnu. Zateče se v svoj domači kraj, kjer se zbliža s prijateljem iz otroštva (Jason Sudeikis). V tem času pa začne v Seulu groziti gromozanska pošast.

4. Prevenge (2016)

Ruth (Alice Lowe) je nosečnica, ki se nekega dne, misleč, da jo k temu nagovarja še njen nerojen otrok, poda na morilski pohod.

5. The Wall (2017)

Vojaka (Aaron Taylor-Johnson og John Cena) postaneta ujetnika smrtonosnega ostrostrelca, saj jih ločuje le nestabilen zid.

6. War Machine (2017)

Netlixov film, v katerem ima glavno vlogo Brad Pitt in je bil prikazan na festivalu v Cannes, je vojna satira, ki pripoveduje zgodbo generala Glena McMahona, ki poskuša narediti konec ameriškemu vojaškemu posredovanju v Afganistanu.

Med dig siden 2004

Fra år 2004 vi forsker i urbane tendenser og informerer vores fællesskab af følgere dagligt om det seneste inden for livsstil, rejser, stil og produkter, der inspirerer med passion. Fra 2023 tilbyder vi indhold på store globale sprog.