shutterstock_645001480
Utrip mesta · zdravje & lepota

Tudi če ne veš nič o Jennifer Lopez, pa si morda opazil/-a, da je že desetletje videti praktično enako. Od 90. do danes ji je uspelo ohraniti gladko kožo, lepo postavo in sijoče lase. Pri tem imajo določeno vlogo gotovo geni ter seveda dejstvo, da si bogata igralka lahko privošči marsikateri tretma. V članku razkrivamo 6 skrivnosti Jennifer Lopez, ki ji pomagajo ohranjati zavidljiv in mladosten videz.

Tu razkrivamo 6 skrivnosti Jennifer Lopez, ki ji pomagajo ohranjati zavidljiv mladostni videz.

Brezpogojna skrb za kožo

Jennifer je za revijo People povedala, da nikoli ne gre spat, preden si ne očisti kože. Spanje z ličili je absolutno prepovedano. Vsak večer uporabi nočno kremo, zjutraj pa različna hranilna olja.

Zaščita pred soncem

Sonce, še posebej v času globalnega segrevanja, je za kožo zelo nevarno. V najboljšem primeru jo izsuši in postara, v najslabšem pa povzroči kožnega raka. Lopezova skrbno pazi na svojo kožo tudi tako, da jo maže s sončno kremo tudi pozimi.

Pri telovadbi ne pozna izgovorov

Lopezova kot obliko telovadbe najraje izbere ples. Pleše zelo rada in tako ima v dneh, ko ji gibanje preprosto ne diši, manj težav, da najde motivacijo.

Prehrana

Lopezova pazi, s čim se prehranjuje. Njeni obroki so sestavljeni iz obilo zelenjave ter dobrih oblik beljakovin. Ne kadi ter se izogiba alkoholu in kofeinu.

Kislina za obnovo kože

Pri odmrlih celicah si pomaga s kislinskim pilingom. Ta z nizkim pH-jem odstrani nečistoče in odmrlo povrhnjico.

Meditacija

Lopezova prisega na meditacijo in čuječnost. Svoj dan začne in konča z meditacijo. Lepota se navsezadnje skriva predvsem znotraj nas.


shutterstock_1064936930 Bi si morali najprej nitkati ali ščetkati zobe? brade Šokantno odkritje: poraščene brade naj bi bile umazane kot straniščne školjke 5 mitov o gripi in prehladu, v katere moramo že nehati verjetif 5 mitov o gripi in prehladu, v katere bi lahko nehali verjeti F_73018 Najbolj čarovniška kolekcija kozmetike za ljubiteljice Harryja Potterja · · ·