6 skrivnosti Jennifer Lopez, ki ji pomagajo ohranjati zavidljiv mladostni videz

Tudi če ne veš nič o Jennifer Lopez, pa si morda opazil/-a, da je že desetletje videti praktično enako. Od 90. do danes ji je uspelo ohraniti gladko kožo, lepo postavo in sijoče lase. Pri tem imajo določeno vlogo gotovo geni ter seveda dejstvo, da si bogata igralka lahko privošči marsikateri tretma. V članku razkrivamo 6 skrivnosti Jennifer Lopez, ki ji pomagajo ohranjati zavidljiv in mladosten videz.

Tu razkrivamo 6 skrivnosti Jennifer Lopez, ki ji pomagajo ohranjati zavidljiv mladostni videz.

Brezpogojna skrb za kožo

Jennifer je za revijo People povedala, da nikoli ne gre spat, preden si ne očisti kože. Spanje z ličili je absolutno prepovedano. Vsak večer uporabi nočno kremo, zjutraj pa različna hranilna olja.

Nikoli ne pozabi na kremo
Nikoli ne pozabi na kremo

Zaščita pred soncem

Sonce, še posebej v času globalnega segrevanja, je za kožo zelo nevarno. V najboljšem primeru jo izsuši in postara, v najslabšem pa povzroči kožnega raka. Lopezova skrbno pazi na svojo kožo tudi tako, da jo maže s sončno kremo tudi pozimi.

Pri telovadbi ne pozna izgovorov

Lopezova kot obliko telovadbe najraje izbere ples. Pleše zelo rada in tako ima v dneh, ko ji gibanje preprosto ne diši, manj težav, da najde motivacijo.

Pri telovadbi Jennifer ne pozna izgovorov
Pri telovadbi Jennifer ne pozna izgovorov

Prehrana

Lopezova pazi, s čim se prehranjuje. Njeni obroki so sestavljeni iz obilo zelenjave ter dobrih oblik beljakovin. Ne kadi ter se izogiba alkoholu in kofeinu.

Kislina za obnovo kože

Pri odmrlih celicah si pomaga s kislinskim pilingom. Ta z nizkim pH-jem odstrani nečistoče in odmrlo povrhnjico.

Za sijočo koži uporablja kislinske pilinge
Za sijočo koži uporablja kislinske pilinge

Meditacija

Lopezova prisega na meditacijo in čuječnost. Svoj dan začne in konča z meditacijo. Lepota se navsezadnje skriva predvsem znotraj nas.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši ženski parfumi za zimo 2020/2021