fringes-trend-streetstyle
Utrip mesta · moda · ženska moda

Želite osvežiti svojo garderobo in je ne bi rade (ponovno) popolnoma spremenile? Potem bo teh 7 modnih kosov za to sezono poskrbelo za takojšnjo nadgradnjo.

7 modnih kosov za takojšnjo posodobitev vaše omare:

Viseči uhani

Boemski viseči uhani to sezono doživljajo preporod. Lahko so okrašeni z nežnimi biseri, lahko so asimetrični, zlati, srebrni ali barvni. Drznost je vsekakor dobrodošla.

Viseči uhaniOdpri galerijo

Svileni šali

Modni oblikovalci so klasični svileni šal tokrat uporabili na skoraj vse mogoče načine. Tudi vi jih lahko dodate k bluzam, suknjičem, lahko jih uporabite kot zapestnico, kot pas ali pa jih preprosto zavijete okoli ročaja svoje najljubše torbice.

Svileni šaliOdpri galerijo

Pridih keramike

Pozabite na kombinacije čevljev in torbic. Letos boste namreč kombinirale uhane in porcelan. Prav ste prebrale. Modne dodatke naj to sezono krasi tudi porcelan v belo-modrih odtenkih, ob katerih se boste topile.

Pridih keramikeOdpri galerijo

Festival resic

Prebudite kavbojko v sebi. To sezono namreč v vaši omari ne smejo manjkati škornji čez kolena z resicami, te pa naj krasijo tudi vaše torbice.

Festival resicOdpri galerijo

Pletene torbe

Jane Birkin naj bi svojo veliko pleteno torbo ‘upokojila’ tistega dne, ko je na letalu srečala predsednika modne hiše Hermès. Tudi ve zamenjajte svoje velike pletene torbe, ki ste jih nosile celo poletje, in posezite po dražji, takšni, ki traja.

Pletene torbeOdpri galerijo

Grafični potiski

Če ste še novinke na področju nenavadnih barvnih kombinacij, potem izberite grafične potiske in vzorce ter jih kombinirajte z nevtralnim džinsom.

Grafični potiskiOdpri galerijo

Ure v obliki prestižne Cartierjeve linije Tank

Stoletje po tem, ko je Cartier predstavil linijo ročnih ur Tank, ki sta jo vzljubili tako Jackie O kot tudi Patti Smith, sodobni oblikovalci poskušajo poustvariti ta brezčasni model. In vemo, da z brezčasnimi kosi res nikoli ne bomo zgrešile.
Zanimivost: Ure Tank so bile oblikovane po tlorisnem pogledu na Renaultove tanke.

Ure v obliki prestižne Cartierjeve linije TankOdpri galerijo

kendall + kylie Spodnje perilo Kendall + Kylie: zapeljujte kot sestri Jenner ededa61cc518b7efa0489e47cf1bea7b--pink-heels-lace-up-shoes-outfit 11 čevljev, ki jih mora imeti vsaka ženska balenciaga-croc-1-818x850 Balenciaga: so tu najbolj kul kroksi na svetu? moda1 Kako biti pri 35. videti še bolje kot pri 25.? · · · · ·