fbpx

7 modnih kosov za takojšnjo posodobitev vaše omare

Želite osvežiti svojo garderobo in je ne bi rade (ponovno) popolnoma spremenile? Potem bo teh 7 modnih kosov za to sezono poskrbelo za takojšnjo nadgradnjo.

7 modnih kosov za takojšnjo posodobitev vaše omare:

Viseči uhani

Boemski viseči uhani to sezono doživljajo preporod. Lahko so okrašeni z nežnimi biseri, lahko so asimetrični, zlati, srebrni ali barvni. Drznost je vsekakor dobrodošla.

Svileni šali

Modni oblikovalci so klasični svileni šal tokrat uporabili na skoraj vse mogoče načine. Tudi vi jih lahko dodate k bluzam, suknjičem, lahko jih uporabite kot zapestnico, kot pas ali pa jih preprosto zavijete okoli ročaja svoje najljubše torbice.

Pridih keramike

Pozabite na kombinacije čevljev in torbic. Letos boste namreč kombinirale uhane in porcelan. Prav ste prebrale. Modne dodatke naj to sezono krasi tudi porcelan v belo-modrih odtenkih, ob katerih se boste topile.

Festival resic

Prebudite kavbojko v sebi. To sezono namreč v vaši omari ne smejo manjkati škornji čez kolena z resicami, te pa naj krasijo tudi vaše torbice.

Pletene torbe

Jane Birkin naj bi svojo veliko pleteno torbo ‘upokojila’ tistega dne, ko je na letalu srečala predsednika modne hiše Hermès. Tudi ve zamenjajte svoje velike pletene torbe, ki ste jih nosile celo poletje, in posezite po dražji, takšni, ki traja.

Grafični potiski

Če ste še novinke na področju nenavadnih barvnih kombinacij, potem izberite grafične potiske in vzorce ter jih kombinirajte z nevtralnim džinsom.

Ure v obliki prestižne Cartierjeve linije Tank

Stoletje po tem, ko je Cartier predstavil linijo ročnih ur Tank, ki sta jo vzljubili tako Jackie O kot tudi Patti Smith, sodobni oblikovalci poskušajo poustvariti ta brezčasni model. In vemo, da z brezčasnimi kosi res nikoli ne bomo zgrešile.
Zanimivost: Ure Tank so bile oblikovane po tlorisnem pogledu na Renaultove tanke.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!