Color Flow: pohištvo, ki spreminja barvo

Pohištvo, ki spreminja barvo.

Človekova domišljija je brezmejna in ne neha presenečati. Tokrat govorimo o pohištvu, pa čeprav smo predstavili že kar nekaj odštekanih in nenavadnih idej, takšne še nismo. Če so vam živahne barve pri srcu, je tole nekaj za vas. Predstavljamo Color Flow, pohištvo, ki spreminja barvo.

Korejski oblikovalski studio Orijeen slovi po mnogih projektih, med drugim tudi po pohištvu. In z linijo Color Flow bo najbrž še bolj opozoril nase.

Color Flow sta dve kabinetni omarici z lentikularno površino. Kaj lentikularno sploh pomeni? Lentikularno (bikonveksno) sliko je mogoče opisati kot posebej pripravljeno grafiko, ki v kombinaciji z lentikularnim (bikonveksnim) objektivom ustvari videz gibanja. Videz gibanja opazovalec opazi, kadar opazuje grafiko pod različnimi koti opazovanja. Če torej spreminjate mesto, s katerega gledate kabineta, se barve ves čas spreminjajo.

Barve garderobne omare se prelivajo med zeleno in modro, omarica z nogicami pa obsega barvno paleto med modro in roza. Če to ne bo poživilo vašega prostora, potem pa res ne vemo, kaj ga bo.

Galerija – Pohištvo, ki spreminja barvo

Dodatne Informacije

Več informacij:
orijeen.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!