https___hypebeast.com_image_2019_05_adidas-by-raf-simons-rs-ozweego-release-info-1
Utrip mesta · moda

Belgijski modni oblikovalec Raf Simons je moči ponovno združil z blagovno znamko adidas in predstavil preoblečene adidaske Ozweego, ki bodo na voljo konec tega meseca. In kaj je pri njih tako posebnega? Oblečene so v krom!

Adidas je ponovno sodeloval z Rafom Simonsom. To tako ni prvo modno sodelovanje – skupaj so preoblekli že kar nekaj silhuter superg adidas, tudi kultne modele Stan Smith in natikače Adilette, pa tudi modela Ozweego ne bodo preoblekli prvič. Prvo preobleko belgijskega oblikovalca je silhueta iz poznih 90. let prejšnjega leta doživela 2013, kjer je kombiniral gladko usnje, mrežasto tkanino in robusten podplat.

Posebnost zadnjega sodelovanja je kromirana srebrna preobleka podplata – ta je nastala s pomočjo sloja termoplastičnega poliuretana, ki so mu dodali zrcalni efekt. Superge so del prihajajoče kolekcije, ki ga športni gigant opisuje kot “spomin na glam rock obdobje 70. let prejšnjega stoletja”.

Superge bodo na voljo v šestih barvah: črni, sivi, rdeči, modri, kremni in pink. Celotno zbirko si lahko ogledate v galeriji, v koledarček pa si označite 23. maj. Cena za model superg je 350 ameriških dolarjev, kar je preračunano okoli 314 evrov.

Galerija: adidas by Raf Simons, Ozweego 2019

adidas by Raf Simons, Ozweego 2019Odpri galerijo
Ipanema with Starck: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Ipanema with STARCK: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Vans x Harry Potter Vans x Harry Potter: čarovniško navdahnjena kolekcija Nike_Fit_at_home_native_1600 Nike Fit: skeniraj stopalo in izberi PRAVO velikost čevlja 5 starejših parov, ki imajo boljši stil kot hollywoodske zvezde 5 starejših parov, ki imajo boljši stil kot hollywoodske zvezde ·