Tega nismo vedeli: ti zvezdniki imajo neznane dvojčke

Zvezdniki, za katere nismo vedeli, da imajo neznane dvojčke

Ali ste vedeli, da ima Rami Malek dvojčka, ki mu je na las podoben? Dvojčke uspešno skriva še vrsta drugih zvezdnikov, ki jih pogosto spremljate na malih ekranih.

Svet zabave je poln slavnih dvojčkov – naj samo omenimo Dylana in Colea Sprousea ter Mary-Kate in Ashley Olsen. Ni kaj – dvojčki imajo nekaj, kar privlači množice. Tokrat pa na svoj račun ne bodo prišli dvojčki, ki so si že prislužili svetovno slavo, pač pa zvezdniki, ki imajo nekoliko manj znane dvojčke. Si upate uganiti, za katere gre?

Zvezdniki, ki imajo neznane dvojčke:

Scarlett in Hunter Johansson

https://www.instagram.com/p/BvRxITQhxtg/

Zapeljiva igralka Scarlett Johansson in njen brat Hunter sta dvojajčna dvojčka – Hunter se je v preteklosti pogosto pojavljal v sestrinih filmih, v zadnjem času pa se bolj posveča političnim kampanjam.

Vin Diesel in Paul Vincent

https://www.instagram.com/p/BlYrDhMn6gf/

Dvojčka Vin Diesel in Paul Vincent si nista tako podobna, kar še ne pomeni, da si nista blizu. Diesel, katerega rojstno ime je Mark Sinclair, je navdih za svoje umetniško ime Vin našel prav pri svojem bratu.

Gisele in Patricia Bündchen

Brazilska manekenka Gisele Bündchen, ki jo prav tako poznamo kot ženo igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja, je na svet prijokala s svojo dvojčico Patricio. V njuni družini je sicer skupaj odraščalo kar 6 sester.

Michael in Ashton Kutcher

Dvojčka ima tudi Ashton Kutcher. Njegovemu bratu Michaelu so diagnosticirali celebralno paralizo, zato je že v mladih letih moral prestati presaditev srca. Svoj čas preživlja kot motivacijski govorec, javnost pa želi informirati o pomenu darovanja organov.

Willow in Autumn Shields


Willow in Autumn Shields kljub temu, da sta dvojajčni dvojčici, sta videti izjemno podobno. Obe si kruh služita kot igralki. Bolj poznana je prva, ki je v Igrah lakote upodobila Primrose Everdeen.

Giovanni in Marissa Ribisi

Igralca Giovanni Ribisi in Marissa Ribisi sta odraščala v nadvse zanimivi družini – tako kot njuna sestra Gina sta se odločila za igralsko kariero. Njun oče je glasbenik, mama pa menedžerka.

Tasha in Sidra Smith

Igralka Tasha Smith in njena sestra dvojčica Sidra prihajata iz Camdena v New Jerseyju. Sidra je bivša manekenka, ki povečini opravlja delo filmske producentke. Skupaj sta se pojavili tudi v filmu Twin Sitters iz leta 1994.

Linda Hamilton in Leslie Hamilton Gearren

View this post on Instagram

When the Terminator is instructing Sarah Connor on how to take the chip out of his head- one of the oldest Hollywood tricks was put into use. There's actually no mirror in front of Arnold @schwarzenegger Schwarzenegger. There is a hole in the wall that show his face with Linda Hamilton's twin sister Leslie picking at his head. A man with Arnold's build was filmed from behind with Linda Hamilton doing the same movements as Leslie. Edward Furlong was on the same side Linda was on. A body double for Furlong was mimicking his movements on the side Arnold and Leslie were on ▪ An extended scene shows Sarah Connor almost destroying the chip because she still doesn't trust terminators. John stops her and says "if I'm supposed to be this big military leader maybe you should start listening to me" then Sarah says "okay we'll do it your way" ▪ #LeslieHamiltonGearren #LindaHamilton #Terminator2JudgmentDay #JamesCameron #ArnoldSchwarzenegger #RobertPatrick #T2 #T800 #SarahConnor #JohnConnor #Terminator2 #Terminated #Schwarzenegger #HastaLaVistaBaby #Cyberdyne #ArtificialIntelligence #Skynet #TheTerminator #JudgmentDay #BradFiedel #Trivia #FilmTrivia #MovieTrivia #FilmFact #FilmFacts #MovieFact #MovieFacts #SciFiMovie #SciFiMovies #FilmBuff

A post shared by @ filmvisions on

Ko je Linda Hamilton za nekatere prizore v filmu Terminator 2: Sodni dan (1991) potrebovala dvojnico, ji je na pomoč priskočila sestra dvojčica Leslie, sicer medicinska sestra.

Shawn in Aaron Ashmore

Shawn Ashmore, ki ga javnost najbolje pozna po vlogi Icemana v filmski seriji Možje X, ima identičnega dvojčka Aarona – slednjega smo srečevali v serijah Killjoys, Smallville in Warehouse 13.

Rami in Sami Malek

https://www.instagram.com/p/BxanJPhneC_/

Sveži dobitnik oskarja Rami Malek in losangeleški učitelj Sami Malek sta enojajčna dvojčka. Rami je razkril, da sta v mladih letih velikokrat zamenjali mesti, med drugim tudi za šolskimi klopmi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša darila za punce: božična darila 2020, ki ji bodo ogrela srce