Amazon Echo Buds
V zraku · tehnologija · gadgeti

Echo Buds omogočajo aktivno odstranjevanje šumov iz okolice, ki ga je razvilo podjetje Bose.

Vse odkar je Apple pred leti predstavil popolnoma brezžične slušalke AirPods, je industrija v neprenehnem iskanju najboljše Android alternative. Svoje znanje je na preizkušnjo postavil tudi Amazon, ki je v teh dneh oznanil lastne popolnoma brezžične slušalke Echo Buds. Bo večje število funkcij in nižja cena prevesila tehtnico v prid Amazonu?

Echo Buds ne bodo zaprte v svoj udoben ekosistem kot AirPods, temveč bodo velikodušno podpirale vse tri večje pametne asistentke (Alexa, Siri in Google Asistentka). Gre za slušalke za v uho, kar pomeni boljši zvok in boljšo zvočno izolacijo. Tu bo zelo prav prišlo aktivno odstranjevanje šumov, ki ga je razvilo priznano podjetje Bose. Za tiste bolj aktivne je dobrodošla vodoodpornost IPX4. Slušalke bodo zdržale do 5 ur predvajanja glasbe, polnjenje v škatlici pa bo prispevalo še dodatnih 20 ur. Kupiti jih bo mogoče od 30. oktobra dalje prek spletne trgovine Amazon, stale pa bodo 135 evrov.

Galerija: Amazon Echo Buds

Amazon Echo BudsOdpri galerijo

shutterstock_1457896685 To so top “gadgeti” za novodobne študente! Profoto C1 Profoto C1 Plus: žepna studijska lučka za popolne fotografije wonderboom2-hero-desktop.png.imgw.1800.1800 To so najboljši prenosni Bluetooth zvočniki 2019 Urejanje fotografij na prenosniku Top 10: najboljši prenosniki za fotografe 2019 · ·