E-kolo AMX STEP Capital
Utrip mesta · mobilno

Serija koles Analog Motion AMX ponudi vse, kar se od električnega kolesa pričakuje, in to po nižji začetni ceni.

Vsaka novost na začetku dosti stane. Pri električnih kolesih je zgodba enaka. A razmak med ceno in cenovno ugodnim se počasi zmanjšuje. Startup Analog Motion, v katerem so zaposlene le 4 osebe, je že lani uporabnike prepričal s njihovim cenovno ugodnim električnim kolesom AM1. Nov model AMX ubira podobno strategijo. Da ima lahko dobro električno kolo tudi razumno ceno.

Izbira se lahko med štirimi različicami: AMX Mini, AMX CLASSIC Capital, AMX STEP Capital in AMX CLASSIC Road. Mini je z manjšimi kolesi in ogrodjem po videzu precej podoben BMX kolesu. CLASSIC Capital je običajno športne konstrukcije, medtem ko je model STEP bolj prilagojen za mestno vožnjo. CLASSIC Road ima zaobljena držala, namenjena cestnim voznikom. Diskreten motor moči 250W bo kolo poganjal do 43 kilometrov daleč, energijo pa črpal iz baterije, katero na prvi pogled zamenjamo za plastenko vode.

Kolo se ne poganja s pomočjo verige, temveč pasu. Tega ni potrebno podmazovati ali paziti, da ne porjavi, kot se to zgodi pri verigah. Majhen OLED zaslon na krmilu uporabniku sporoča osnovne informacije o količini preostale baterije in hitrosti vožnje, katera v EU (ob pomoči motorja) ne bo presegla 25 km/h. Model Mini se na spletni strani Indiegogo ponuja za 650 evrov, CLASSIC Capital in STEP Capital pa za 769 evrov. CLASSIC Road ceno dvigne na 799 evrov.

Galerija: Analog Motion AMX

E-kolo AMX STEP CapitalOdpri galerijo
BMW X5 M in BMW X6 M Nova BMW X5 M in BMW X6 M: strupena SUV in križanec iz oddelka M AMG GT 4-door 63s Mercedes Star Experience: v družbi eksotike 2020_zero-dsr-bf_lifestyle_10 Zero DSR Black Forest Edition: najzmogljivejši električni enduro motor na svetu Nissan IMk Nissan IMk: kompaktnež za prihodnost ·