Anatomija popolnega nasmeha
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kaj je popoln nasmeh, je precej subjektivno mnenje. In čeprav ljudje ne posvečamo pretirane pozornosti temu, kaj tvori popoln nasmeh, pa v dobi, ko smo obsedeni z videzom in perfekcijo, ni nič čudnega, da je nekdo do potankosti razdelal nasmeh in prišel do popolnega nasmeha.

Lep nasmeh dela čudeže v nič koliko situacijah; z njim smo bolj samozavestni, polepša nam dan. Pa veste, kakšen je popoln nasmeh? Kako široko se morajo razlesti usta, koliko dlesni lahko pokažete (da ne zagrešite t. i. gummy nasmeha, torej nasmeha s preveč dlesni), kakšna mora biti linija spodnje ustnice, kakšen razmik med zobmi itd.?

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: poročni nasmeh – briljantno beli zobje

Seveda so za popoln nasmeh v ospredju zobje in ne širina nasmeha, a ko iščemo popolnost, ne smemo izpustiti niti najmanjše malenkosti. Zato vam bo v lovu na filmski nasmeh še kako prav prišla spodnja infografika.

Falusne šminke Kontroverzne šminke v obliki falusa! Najboljše vaje za čvrsto zadnjico na YouTubu Sladoled proti mačku Gyeondyo: sladoled proti mačku cover-raven-trebuh 6 drugačnih vaj za popoln trebuh ·