as1
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ali si želite v čim krajšem raziskati Zemljo, a to ni izvedljivo? Ne skrbite, odslej bo to mogoče s prav posebnim modelom našega planeta in aplikacijo za pametne telefone.

Earth je prav poseben model Zemlje, ki ga je mogoče natisniti s 3D-tiskalnikom. Uporablja se v kombinaciji z aplikacijo AstroReality. Po vzpostavitvi povezave telefon preprosto usmerite proti Earthu. Ko storite to, je čas za edinstveno izkušnjo razširjene resničnosti.

Začelo se bo vaše potovanje po svetu, v sklopu katerega boste raziskali geološke pojave, divje življenje in vremenske vzorce. Aplikacijo je treba upravljati glasovno. Tako ji lahko zastavite zanimiva vprašanja. Če vas zanima, koliko vode vsebuje Atlantski ocean, ima AstroReality za vas že pripravljen odgovor.

Podatki, ki so na voljo, segajo kar 4,5 milijarde let v preteklost oziroma v čas nastanka Zemlje. Sprehodili se boste lahko po evoluciji našega planeta.

Projekt, ki je denarni cilj dosegel v vsega dveh urah, lahko podprete na Kickstarterju. Za model Zemlje je sicer treba odšteti 199 ameriških dolarjev oziroma 169 evrov. Prvi kupci bodo Earth, ki ga bo mogoče dostaviti povsod po svetu, dobili v letošnjem novembru.

Galerija – Astroreality Earth Model

AstroReality Earth ModelOdpri galerijo
Spin-Car-Buying-App-2 SPIN: aplikacij za nakup avtomobila, in to brez stresa! Vse tipke se nahajajo ob spodnjem robu zaslona. Aplikacija Obscura 2 poskrbi, da so vaše fotografije veliko boljše ezgif.com-webp-to-jpg (11) 12 aplikacij, ki bodo občutno povečale produktivnost erik-lucatero-543541-unsplash 4 nove aplikacije, s katerimi bo tvoj Instagram privlačnejši in bolj kul · · ·