Audi RS 6 Avant
Utrip mesta · mobilno

Novi Audi RS 6 Avant je skoraj zagotovo eden izmed ‘najzlobnejših’ karavanov, ki smo jim bili priča do zdaj.

Že samo en pogled na najnovejšega Audija RS 6 Avant je dovolj, da bo v vas vzbudil vtis zlobneža. Pri široki drži, ostrih linijah in izraziti prednji maski, bi si za volanom zelo enostavno predstavljali Darth Vaderja, ki je upodobil negativca v sagi Vojna zvezd. ‘Zlobneža’ poganja 4,0-litrski V8 blago hibridni motor z dvojno turbino, ki premore kar 600 konjskih moči in 800 Nm navora. Pospeševanje od 0 do 100 km/h, je gotovo v zgolj 3,6 sekundah. Pri nadgradnji z ustreznim paketom dodatne opreme, bodo lahko očetje pognali novega RS6 vse do 305 km/h, pri tem pa še vedno imeli na voljo med 565 in 1680 litri prtljažnega prostora.

Audi RS 6 Avant je v primerjavi z običajnim Audijem A6 Avant razširjen za 40 mm, športno-karavanske proporce pa dopolnijo platišča v velikosti 22-palcev. Zaradi drzne oblike, ogromne moči in kopice asistenčnih sistemov, bo RS 6 Avant še kako izstopal iz množice karavanov, le ti pa bodo imeli velike težave, če mu bodo hoteli sledit.

Galerija: Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 AvantOdpri galerijo
Fluid-1S Fluid-1S: električno kolo nove generacije Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster: ‘volk’ v ekskluzivni preobleki Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV: prihaja prvi električni luksuzni kombi! NOVITEC Ferrari 488 Pista NOVITEC Ferrari 488 Pista: nemški ‘tuner’ je izboljšal superšportnika · ·