Novi Audi TT
Utrip mesta · mobilno

Audi je posodobil roadster in kupe različico modela TT. Kot je zdaj že v navadi, so tudi tokrat spremembe komajda opazne, kar pa ne pomeni, da do njih ni prišlo na manj vidnih mestih. Na voljo bodo novi motorji, več opreme in nekaj zunanjih oblikovnih sprememb.

Najnovejši Audi TT bo na voljo z 2-litrskim turbinskim motorjem, ki bo ‘navit’ na dve različni moči. Osnovni 40 TFSI bo imel 197 konjskih moči. Motor 45 TFSI, ki poganja tudi Audi TT Quattro, bo imel 245 konjskih moči, Audi TTS pa 306 konjskih moči. Še vedno je na voljo 6-stopenjski ročni menjalnik ali 7-stopenjski samodejni menjalnik S Tronic. Pri različici TTS dobimo Quattro pogon in 7-stopenjski menjalnik že kot del osnovne opreme.

Sveža različica novega Audija TT ima bolj bogato osnovno ponudbo. 17-palčna platišča so del osnovne opreme, pri Audiju TTS pa ta velikost znaša 18-palcev. Po želji jih lahko nadgradite v velikost 19  ali 20 palcev. Zunanjost avtomobila ponuja ostro bočno linijo, veliko 3D-masko z izrazitim okvirjem in večje stranske odprtine za zrak. Na voljo bosta še dve posebni ediciji Audija TT. Prva z oznako ”Audi TT 20 years” bo imela posebne oznake in elemente, ki jih najdemo na konceptnem Roadsterju iz leta 1995. Na voljo bo le 999 takšnih primerkov. Druga posebna izvedenka TT S Line Competition bo imela še bolj izrazit in vpadljiv videz. Novi TT bo v Evropi na voljo proti koncu leta 2018.

Galerija slik: Novi Audi TT

Novi Audi TTOdpri galerijo
Audi R8 V10 Plus Audi Sport Performance Parts Audi R8 V10 Plus: R8 je postal še močnejši Aston Matin V8 Cygnet Aston Martin V8 Cygnet: malček, ki je prava ‘petarda’ Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner: ob 100. obletnici podjetja Bentley 2018-Ford-Mustang-GT-V8-with-Performance-Pack-front-three-quarter-static Neukrotljivi divji žrebec: novi legendarni Fordov Mustang · · · ·