Bellevue Living - nova soseska v Ljubljani
V zraku · dizajn

Soseska Bellevue Living je izrazito trajnostno naravnana zazidava na izjemni lokaciji nasproti parka Tivoli, v neposredni bližini središča mesta. Gradnja Bellevue Living dosledno upošteva sodobne energetske standarde, obenem pa sledi vsem načelom trajnostnega urbanizma. Novogradnja pomeni obogatitev širše okolice, hkrati pa, po besedah arhitektov, kar najbolj ohranja identiteto Stare Šiške, saj Bellevue Living svojo zgodbo ovija v nežno eleganco peščenih odtenkov, obenem pa se z okolico zliva tako naravno, kot da je tam že od nekdaj.

V podjetju Bellevue Living radi poudarijo, da bo v stanovanjih našlo dom več kot 70 srečnih zgodb. Kompleks sestavljata dva šestnajstnadstropna stolpa z več kot sedemdesetimi domovi različnih velikosti, od penthousov do stanovanj, primernih za samske. Nad poslovnim delom ponujajo še deset vrhunskih dupleks domov. Parkiranje bo urejeno v dveh podzemnih etažah, v katerih bo 275 parkirnih mest. Poskrbljeno bo tudi za osnovni oskrbni center in prijetne lokalčke v poslovnem delu kompleksa, ki ga bosta dopolnjevala nakupovalna galerija s pokrito ulico in osrednji, prav tako pokriti, atrij.

Ena izmed posebnosti stanovanj je, da je prav vsako oblikovano individualno, tako da ponujena kvadratura ne pomeni omejitve, pač pa bodočim stanovalcem odpira možnosti, da si uredijo največje mogoče bivalno ugodje po svoji meri. K tej ambiciji so prispevali arhitekti z možnostjo izbire med več sodobnimi zasnovami interierjev. Za podrobne informacije obiščite bellevue-living.si ali pa predstavitveno mesto na Frankopanski ulici v Ljubljani.

Glaerija slik: Bellevue Living

Odpri galerijo
4lhmQmarAfccHF1575988911 Luksuzne smuči Bomber x Bentley s 24-karatnim zlatom OMA Ironic zvočniki Zvočniki OMA Ironic: ko zvok sreča industrijski dizajn vulgaris_landskape-web-1024x576 Vulgaris Woodcut: slovensko minimalistično “poredno” pohištvo Lufthansa Upcyling Collection: reciklirani deli letala so postali pohištvo in modni dodatki Lufthansa Upcyling Collection: pohištvo in modni dodatki iz recikliranega letala · ·