fbpx

Louis Vuitton odpira noro luksuzno restavracijo

Louis Vuitton Maison Osaka Midsuji

Za ljubitelje lepih, prestižnih oblikovalskih kosov in nesramno dobre hrane, bo znamka Louis Vuitton poskrbela za poseben tretma v svoji prvi restavraciji na Japonskem. Kot se za znamko Vuitton spodobi, je nova restavracija podčrtana s prestižem.

Louis Vuitton odpira novo luksuzno restavracijo in kavarno v Osaki na Japonskem. Kavarna z imenom Le Café V, in restavracija Sugalabo V, bosta na vrhu štirinadstropne trgovine Louis Vuitton.

Louis Vuitton v Osaki na Japonskem
Louis Vuitton v Osaki na Japonskem

Menije bo pripravil Yosuke Suga, znan japonski chef. Čeprav še ni znano, kaj bo ta obedovalnica imela na meniju, bo navdih chef Suga vsekakor črpal pri svoji superekskluzivni tokijski restavraciji Sugalabo. Chef Suga je znan po svojih rednih potovanjih, na katerih odkriva nove sestavine in inspiracijo za pripravo novih jedi, zato ni dvoma, da bo meni prvovrsten in dobro premišljen.

Restavracija Sugalabo V
Restavracija Sugalabo V

Ekstravagantna pa ne bo le ponudba hrane, ampak tudi celotna estetika ambienta restavracije, ki bo seveda v skladu z blagovno znamko Louis Vuitton. Oblikovalec Tokujin Yoshioka je bil zadolžen za oblikovanje servirnih pladnjev, ki bodo odsevali karakter in vizualno podobo ikonične blagovne znamke LV.

Louis Vuitton Maison Osaka Midsuji
Louis Vuitton Maison Osaka Midsuji

Nova trgovina naj bi svoja vrata odprla danes, 1. februarja, restavracija in kavarna pa naj bi prve goste sprejeli 15. februarja.

Galerija: Louis Vuitton odpira noro luksuzno restavracijo

Dodatne Informacije

Več informacij:
louisvuitton.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!