Bellevue Living: so to najlepša stanovanja v Ljubljani

Bellevue Living - nova soseska v Ljubljani

Soseska Bellevue Living je izrazito trajnostno naravnana zazidava na izjemni lokaciji nasproti parka Tivoli, v neposredni bližini središča mesta. Gradnja Bellevue Living dosledno upošteva sodobne energetske standarde, obenem pa sledi vsem načelom trajnostnega urbanizma. Novogradnja pomeni obogatitev širše okolice, hkrati pa, po besedah arhitektov, kar najbolj ohranja identiteto Stare Šiške, saj Bellevue Living svojo zgodbo ovija v nežno eleganco peščenih odtenkov, obenem pa se z okolico zliva tako naravno, kot da je tam že od nekdaj.

V podjetju Bellevue Living radi poudarijo, da bo v stanovanjih našlo dom več kot 70 srečnih zgodb. Kompleks sestavljata dva šestnajstnadstropna stolpa z več kot sedemdesetimi domovi različnih velikosti, od penthousov do stanovanj, primernih za samske. Nad poslovnim delom ponujajo še deset vrhunskih dupleks domov. Parkiranje bo urejeno v dveh podzemnih etažah, v katerih bo 275 parkirnih mest. Poskrbljeno bo tudi za osnovni oskrbni center in prijetne lokalčke v poslovnem delu kompleksa, ki ga bosta dopolnjevala nakupovalna galerija s pokrito ulico in osrednji, prav tako pokriti, atrij.


Ena izmed posebnosti stanovanj je, da je prav vsako oblikovano individualno, tako da ponujena kvadratura ne pomeni omejitve, pač pa bodočim stanovalcem odpira možnosti, da si uredijo največje mogoče bivalno ugodje po svoji meri. K tej ambiciji so prispevali arhitekti z možnostjo izbire med več sodobnimi zasnovami interierjev. Za podrobne informacije obiščite bellevue-living.si ali pa predstavitveno mesto na Frankopanski ulici v Ljubljani.

Pogled na park Tivoli: bellevue-living.si
Pogled na park Tivoli: bellevue-living.si
Odprti pogledi na mesto: bellevue-living.si
Odprti pogledi na mesto: bellevue-living.si
Pogled na park Tivoli: bellevue-living.si
Pogled na park Tivoli: bellevue-living.si

Glaerija slik: Bellevue Living

Dodatne Informacije

Več informacij:
bellevue-living.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!