andrey-zvyagintsev-1m4WtpaP_R8-unsplash
V zraku · astrologija

Kdo v horoskopu se najbolj strastno ljubi?

Kaj pravijo zvezde, kdo v horoskopu se najboljše in najbolj strastno ljubi? Blagor vam, če ste z njimi v vezi!

Oven

Za ovna je sicer znano, da je pustolovski in energičen, zato si lahko le predstavljate, kako zabavno se je predajati strastem s takšno osebo. Kar oven želi, to oven tudi dobi – nima strahu pred tem, da bi neposredno govoril o svojih spolnih željah in je v vsakem trenutku pripravljen na akcijo.

Ljubi strastne, kratke in hitre spolne odnose, zato z njim ni nikoli dolgočas. Rad preizkuša nove stvari, uživa v spolnosti in vedno poskrbi za to, da zagotovi užitek spolnemu partnerju. Če se boste predajali strastem z ovnom, lahko pričakujete strastno ljubezensko igro, kot je še niste bili deležni.

Bik

Za čutnega in ljubečega bika spolnosti ni nikoli dovolj, predvsem pa strastnega in nežnega ljubljenja. Dotik je njegov jezik ljubezni, kar v prevodu pomeni, da ima neverjeten spolni apetit. Med ljubljenjem bi se rad “izgubil” v drugi osebi, zato ni nenavadno, da se lahko ure in ure predaja strastem.

Obožuje poljube in erotične masaže, ki vodijo do duhovne povezanosti med partnerjema. Ne pričakujte, da boste z bikom zaključili spolni odnos na hitro, saj je to astrološko znamenje, ki mu šteje obojestranski užitek.

Lev

Za leva sicer velja, da je izjemno očarljiv, kar je tudi glavni razlog, zakaj tako hitro navduši in pritegne druge osebe, se posledično počuti zapeljivega in ima visok spolni nagon. Njegov glavni adut je spogledljiva narava, ki se je predobro zaveda.

V postelji je ambiciozen, saj rad počne stvari, zaradi katerih se bo pokazal in na trenutke s tem bahal. Pričakuje tudi, da ga boste pohvalili za njegov “magični dotik”, ki je sicer dober, a bi vas znala motiti njegova nonšalantnost. Zgolj v vednost!

Škorpijon

Škorpijonom pripisujejo toliko različnih lastnosti, da niti ni nenavadno, da med drugim sodijo tudi v kategorijo astroloških znakov, ki imajo velik spolni apetit. Verjetno ni močnejšega znaka, ko gre za spolnost – škorpijon je neverjetno strasten ljubimec, ki uspeva nenehno ohranjati fizični stik in zagotoviti obojestanski užitek.

Škorpijon ne bo nikoli ostal brez spolnih partnerjev, saj ima neverjetno privlačnost in samozavest, ki druge ljudi očarata do te mere, da mu lahko rečemo, da je nepremagljiv in se mu je težko upreti.

zoran-zonde-stojanovski-h-NwHVxB9R4-unsplash 5 razlogov, zakaj so dvojčki najbolj zanimive osebe, ki jih boste kadarkoli srečali 80005047_868888033569662_3423479277284240606_n Dobitna kombinacija: ta dva astrološka znaka sta najboljši par v horoskopu maxresdefault (47) 3 največji “geeki” med astrološkimi znamenji: učijo se do onemoglosti, si med njimi? kreated-media-s3D9dXrvQa8-unsplash Nikoli te ne bodo izdali: teh 6 astroloških znakov bodo vedno tvoja opora in rama za jokanje! · · ·