fbpx

HUD nakup: do 120 € popusta za izjemna Samsung Galaxy A71 in A51

Na spletu smo izbrskali prav neverjetno nakupno priložnost za ena najbolj vročih in aktualnih pametnih telefonov, za Samsung Galaxy A71 in A51, o katerih smo pisali pred časom z navdušenjem. Tokrat nas navdušuje njuno razmerje med vrednostjo in ceno, ki je v tem trenutku pri največjem trgovcu, Amazonu, brez primere.

Že nekaj časa spremljamo najbolj aktualna gibanja cen zelo zaželenih izdelkov in v rubriki “Dobra ponudba” izpostavljamo izdelek, za katerega menimo, da se s ceno v danem trenutku še posebej prepriča.

Hud nakup današnjega dne je vsekakor Samsung Galaxy A71 in A51, ki sta med pametnimi telefoni srednjega cenovnega razreda ta hip eden boljših nakupov. Tako en kot drug prinašata prinaša ogromno tistih lastnosti pametnega telefona, s katerimi se konkurenti izjemno težko borijo.

Nakupna priložnost: Samsung Galaxy A71 in A51

  • Cena 242,00 € velja za slovenske pravne osebe zavezance za DDV, ki se prijavijo na Amazon Business in so upravičena do nakupa brez DDV. Normalna cena je 289,00 €. Registracija na Amazon Business je brezplačna in terja le nekaj sekund vašega časa. Opravite jo preko te povezave!
  • V primerjavi s priporočeno ceno, 369 €, več kot 80 € popusta. V Sloveniji je vrednost telefona pri trgovcih v povprečju 389,00 €.
  •  Cena 310,00 € velja za slovenske pravne osebe zavezance za DDV, ki se prijavijo na Amazon Business in so upravičena do nakupa brez DDV. Normalna cena je z DDV je 369,00 €. Registracija na Amazon Business je brezplačna in terja le nekaj sekund vašega časa. Opravite jo preko te povezave!
  •  V primerjavi s priporočeno ceno, 469 €, več kot 100 € popusta. V Sloveniji je vrednost telefona pri trgovcih v povprečju 489,00 €.

Namig: Amazon Business – slovenski davčni zavezanci kupujejo brez DDV

Poleg popusta na redno ceno, ki znaša preko 100 evrov v primerjavi s ponudbo na slovenskem spletu, lahko slovenski davčni zavezanci za DDV v okviru nemškega Amazon.de kupujejo brez DDV-ja. Potrebno je le opraviti registracijo na spodnjem naslovu. Nemški Amazon.de je preveden v angleški jezik!

Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51: štiri kamere, brezkončni O-zaslon in zmogljiva baterija

Družini pametnih telefonov Samsung Galaxy A sta se pridružila najnovejša člana, Galaxy A71 in Galaxy A51, ki sta zasnovana tako, da vključujeta najnovejše inovacije ter uporabnikom nudita izjemne izkušnje.

Pametna telefona Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 odlikuje zmogljiva baterija, ki bo vedno v koraku z vašim aktivnimi življenjskih slogom, pametnejša kamera, ki vam bo pomagala zajeti svet, kot ga vidite, in brezkončni O-zaslon, ki omogoča popolno vizualno izkušnjo.

Napredne izkušnje s kamero

Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 bosta s štirimi kamerami zajela tiste trenutke v življenju, ki so vam najbolj pomembni. Galaxy A71 in Galaxy A51, z glavno, ultraširoko, makro in globinsko kamero, omogočata, da posnamete osupljive posnetke z vsemi podrobnostmi.

Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71

Galaxy A71 ima glavno kamero s 64 MP, Galaxy A51 pa vključuje glavno kamero z 48 MP. Ultraširoka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamete skoraj vse, kar vidijo vaše oči, makro kamera pa omogoča fokus na podrobnostih izbranega predmeta. Z globinsko kamero in funkcijo sprotnega ostrenja pa lahko zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke.

Snemanje visokokakovostnih videoposnetkov

S funkcijo superstabilnosti lahko na profesionalnem nivoju posnamete skoraj vsa svoja doživetja. Superstabilnost odstranjuje tresenje, ne glede na to, ali snemate premikajoče se stvari, ali se premikate vi. Tudi, ko hodite ali tečete za svojimi hišnimi ljubljenčki omogoča zajetje vsakega trenutka.

Izjemna vizualna izkušnja

Tako Galaxy A71 kot tudi Galaxy A51 nudita brezkončni O-zaslon Super AMOLED, od roba do roba. Nova pametna telefona, z zaslonoma velikosti 17,02 centimetra in 16,51 centimetra, nudita izjemno uporabniško izkušnjo. Pozabite na svet okoli sebe in si oglejte svojo najljubšo oddajo na enem največjih zaslonov pri Samsung pametnih telefonih doslej.

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51

Ostanite povezani dlje časa

Galaxy A71 in Galaxy A51 imata 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji, ki vam bosta omogočili uporabo pametnega telefona čez cel dan. Z zmogljivostmi hitrega polnjenja s 25 in 15 W se pametna telefona hitro polnita in sta skoraj takoj pripravljena za ponovno uporabo. Oba pametna telefona vključujeta številne napredne funkcije, vključno z varnostno platformo Samsung Knox.

Galerija: Samsung Galaxy A71 in A51

Dodatne Informacije

Rubrika “Dobra ponudba” spremlja trenutne aktualne ponudbe na spletu in jih približuje slovenskim potrošnikom. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!