cover-beolab-50
V zraku · tehnologija

Za zvočnike Bang & Olufsen včasih ne vemo dobro, ali zvenijo ali so videti bolje. V večini primerov je resnica kar na obeh straneh. Dansko podjetje slovi po izjemni kakovosti in nenehnemu iskanju rešitev za prihodnost. Nič drugače ni niti z novim zvočnikom BeoLab 50.

Zvočnik s svojo ‘vitko postavo’ deluje zelo elegantno.

K temu pripomore tudi aluminijasto in hrastovo ohišje. BeoLab 50, samostoječi zvočnik, v višino meri dober meter, v najširšem delu pa slabega pol metra. Ob aktivaciji se iz gornjega dela dvigne akustična leča in takrat je zvočnik pripravljen na glasbene frekvence. Pod površjem ohišja so nameščeni 3 ojačevalci, ki skupaj premorejo neverjetnih 2100 vatov moči ter 7 zvočnikov, od tega 3 basovski, 3 srednjetonci in visokotonec, ki je pravzaprav že prej omenjena akustična leča. Na mobilno napravo si naložite aplikacijo B&O in tako z razdalje skrbite za predvajanje glasbe. Če pa ste lastniki televizije BeoVision, jo povežite z BeoLabom in uživajte v gledanju filmov.

Cena za BeoLab 50 je astronomskih 16.600 evrov.

Galerija – B&O BeoLab 50

Bang&Olufsen BeoLab 50 – sanje vsakega avdiofilaOdpri galerijo
3D-tiskalnik za vašo pisarno MOD-t: 3D-tiskalnik za vašo pisarno Cover-oblak Pozor, v vaši sobi je oblačno! shutterstock_615321398 Kdo je bolj samovšečen?! So razkrili selfiji! cover-mercedes-prihodnost Dramatični razvoj v prihodnjih 20 letih, kot ga vidi vodilni pri Mercedesu · · ·