fbpx

B&O BeoLab 50: mokre sanje vsakega avdiofila

Za zvočnike Bang & Olufsen včasih ne vemo dobro, ali zvenijo ali so videti bolje. V večini primerov je resnica kar na obeh straneh. Dansko podjetje slovi po izjemni kakovosti in nenehnemu iskanju rešitev za prihodnost. Nič drugače ni niti z novim zvočnikom BeoLab 50.

Zvočnik s svojo ‘vitko postavo’ deluje zelo elegantno.

K temu pripomore tudi aluminijasto in hrastovo ohišje. BeoLab 50, samostoječi zvočnik, v višino meri dober meter, v najširšem delu pa slabega pol metra. Ob aktivaciji se iz gornjega dela dvigne akustična leča in takrat je zvočnik pripravljen na glasbene frekvence. Pod površjem ohišja so nameščeni 3 ojačevalci, ki skupaj premorejo neverjetnih 2100 vatov moči ter 7 zvočnikov, od tega 3 basovski, 3 srednjetonci in visokotonec, ki je pravzaprav že prej omenjena akustična leča. Na mobilno napravo si naložite aplikacijo B&O in tako z razdalje skrbite za predvajanje glasbe. Če pa ste lastniki televizije BeoVision, jo povežite z BeoLabom in uživajte v gledanju filmov.

Cena za BeoLab 50 je astronomskih 16.600 evrov.

Galerija – B&O BeoLab 50

Dodatne Informacije

Več informacij:
bang-olufsen.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.