Bono - moški leta po izboru revije Glamour
V zraku · buzz buzz

Da, prav ste prebrali. Bono Vox, gonilna sila irske skupine U2, je ženska leta 2016 po izboru ameriške ženske revije Glamour. Kakršnokoli mnenje že imate o tem vokalistu in borcu za človekove pravice, se verjetno vsi strinjamo, da Bono ni ženska. A to ni zmotilo Glamourja pri tem, da ga razglasi za žensko leta in s tem nadaljuje s kontroverznim izborom za naziv ”Woman of the Year”, ki je lani romal v roke Caitlyn Jenner, transeksualke, ki je bila še dobro leto pred tem moški – Bruce Jenner, oče Kylie in Kendall Jenner.

Saj ni res, pa je! Bono je ženska leta 2016 po izboru revije Glamour! Ta naziv je prvič v zgodovini revije romal v roke moškega. Naziv so sicer prikrojili oz. uvedli kategorijo za moške, tako da je 56-letni irski vokalist skupine U2 v resnici Glamourjev prvi dobitnik nagrade moški leta (Man of the Year).

PREBERITE ŠE: Caitlyn Jenner – ženska leta 2015 je v resnici moški!

Nagrado ”Woman of the Year” revija Glamour različnim ženskam podeljuje že vse od leta 1990, in sicer za njihov doprinos k umetnosti, filmu, politiki, dizajnu in izobraževanju.

Prvo nagrado za moškega leta bo Glamour podelil 14. novembra 2016 v newyorški koncertni dvorani Carnegie Hall. Podobnost z epizodo iz serije Parki in rekreacija, ko je Ron Swanson prejel nagrado za žensko leta, je zgolj in samo naključna.


Bivši gansterji s tetovažami  in brez njih. Močno potetovirani bivši gangsterji brez svojih tatujev tisti, ki uporabljajo Facebook, živijo dlje Znanost pravi, da uporabniki Facebooka živijo dlje Astrološka znamenja kot ženska Če bi bila astrološka znamenja ženska … The sleep of the beloved Medtem ko si spal/-a: ‘time lapse’ fotografije spečih ljudi · · · ·