fbpx

Adidas Stan Smith Gore-Tex superge – pripravljeni na zimo!

Superge Stan Smith Gore-Tex

Superge Adidas Stan Smith so dobile novo različico. A kot lahko opazite, tokrat Adidas ni posegel toliko v dizajn, kot je v sam material. Najnovejše Stan Smith superge so namreč dobil Gore-Tex tretma, zato jih boste lahko mirne duše obuli tudi na jesenske deževne dni, ali pozimi! Adidas Stan Smith so tako postale vsesezonska obutev!

Brezčasne superge Adidas Stan Smith boste lahko zdaj nosili tudi pozimi. Adidas je namreč predstavil novo različico svojih znamenitih superg, tokrat s prevleko Gore-Tex.

PREBERITE ŠE: Adidas x Raf Simons – retro superge za jesen 2016

Superge Stan Smith lahko zdaj nosite tudi pozimi.
Superge Stan Smith lahko zdaj nosite tudi pozimi.

Na oblikovalski ravni je Adidas opravil zgolj nekaj kozmetičnih popravkov, tako da Stan Smith Gore-Tex le za drobec odstopajo od originala. Izdelane so iz polnozrnatege usnja in so na voljo v beli ali črni barvi, a s pomembno razliko od klasičnega modela. Zaradi membrane Gore-Tex, ki poskrbi, da čevelj diha in se ne premoči, boste lahko z njimi stopili tudi v lužo, do živega pa vam ne bosta prišla niti sneg in plundra.

Galerija – superge Stan Smith Gore-Tex:

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup:
adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!