bozicno drevo v barvi sampanjca
Utrip mesta · dom

Ob misli na božično drevo se vam verjetno odvrti predstava o tem, kaj šteje za normo – zelena smreka, ki je okrašena s številnimi okraski in lučkami. Kaj pa, če šampanjca letos ne bi zgolj pili? Kaj če v zlato barvo ovijete tudi svoj dom in ga okrasite s smreko v barvi šampanjca? Zlata je nova zelena.

Če ste naveličani zelene smreke in bi radi naredili spremembo pri letošnji okrasitvi, je potem čas, da razmislite o tem, da bi vaš dom krasilo božično drevo v barvi šampanjca.

Pred leti je bila zelo priljubljena smreka v beli in srebrni barvi, letos pa se selimo na zlato. Božično drevo v takšni barvi ni zgolj samo po sebi posebno, temveč vam tudi omogoča, da ga okrasite, kakor si želite – nanj lahko namestite zgolj LED-lučke, okraske ali ga pustite brez okraskov. Še zmeraj bo lepo in bo služilo svojemu namenu.

Galerija slik – Božično drevo v barvi šampanjca

Božično drevo v barvi šampanjcaOdpri galerijo

Alternative za božično drevesce, ki so idealne za manjše prostore. Sodobno božično drevo: najboljše alternative božičnemu drevesu, ki so idealne za manjše prostore diy adventni vencki Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite sami 6 dokazov, da že celo življenje pereš perilo narobe. 6 dokazov, da perilo že celo življenje pereš narobe 36890717_248767642403753_3485005668782440448_n Popotniki, pozor! To so najboljše spalne vreče ta hip · · · · · ·