fbpx

Dobrodelni tek in pohod Božičkov 2018

Dobrodelni tek in pohod božičkov 2018.

Dobrodelni tek in pohod Božičkov 2018 je verjetno najbolj srčen decembrski dogodek, saj ima pogled tega, da spodbuja zdravo življenje in druženje, tudi dobrodelen namen. Sredstva, ki se bodo zbrala na teku čez Rožnik (6 km ali 12 km) in nočnem pohodu po parku z lučkami, se bodo kot vsako leto namenila skladu Rdečih noskov klovnov zdravnikov. Mrzlo verjetno bo, a ogreli boste srca vseh bolnih otrok.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Park Tivoli
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Posameznik 7 evrov, družinska/skupinska prijava 5 evrov na osebo

Dobrodelni tek in pohod Božičkov je bil v sodelovanju Tekaškega foruma in partnerjev v različnih oblikah organiziran že 13-krat in vsakič z enakim namenom – tek in dobrodelnost z roko v roki. Dogodek bo tudi letos potekal z namenom, da bi zbrali sredstva za sklad Rdečih noskov klovnov zdravnikov.

Vsi prijavljeni se lahko udeležite nočnega pohoda po parku z lučkami (2 km) in krajšega ali daljšega teka čez Rožnik (6 km ali 12 km). Prijava bo možna prek njihove spletne strani ali na prireditvenem prostoru dve uri pred startom teka. Tekači boste začeli ob teči ob 18.00. Pohodniki pa boste svoje luči prižgali 15 minut pozneje.

V primeru slabega vremena rezervirajte dodatni datum, petek, 21. december. Pa ne pozabite nadeti Božičkove kapice, v kateri boste videti, kot da gre res za pravi tek in pohod Božičkov!

Dodatne Informacije

Več informacij:
tekbozickov.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!