fbpx

Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi po načelu brez odpadkov (zero waste)

Ideje za darila 2018: darila za osebo, ki živi življenjski slog brez odpadkov (zero waste).

O posledicah, ki jih imamo ljudje s svojimi dejanji na okolje, so nekatere osebe močno ozaveščene. In dejansko poskušajo s svojimi dejanji spremeniti svet. V svoji bližini zagotovo imate osebo, ki prakticira življenjski slog brez odpadkov, kar hkrati pogosto tudi pomeni, da takšna oseba zavrača potrošnjo. In takrat sploh ni lahko najti ideje za darila. Zato smo sestavili seznam daril, ki ne bodo romala naprej, ampak jih bodo dejansko uporabljali.

Oseba, ki se zanima za življenjski slog brez odpadkov, ima resnično specifične želje. Verjetno ni najbolj smiselno, da jim prinesete darila, katerih uporaba proizvede veliko odpadkov. Najbolj smotrno bo, če naredite dobro naložbo v stvar, ki bo trajala dolgo časa.

Način, na katerega živimo, nam včasih ne dopušča živeti zeleno, zato je doseganje življenjskega sloga zero waste včasih težko. A dejansko obstajajo nekatere stvari, s katerimi boste svojim bližnjim olajšali njihovo pot brez odpadkov. V galeriji slik so nekatere ideje za darila 2018.

Galerija slik – Ideje za darila 2018

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!