Butterfly Dress
Utrip mesta · moda · ženska moda

Butterfly Dress je obleka kot iz Disneyjeve risanke. Futuristična, a nadvse elegantna obleka se ponaša s 40 umetnimi metulji, ki lahko frfotajo, odletijo proč in se vrnejo kot šolan orel. Za obleko stoji turški oblikovalski sestrski dvojec Ezra Çetin in Tuba Çetin pod znamko Ezra + Tuba.

Butterfly Dress je futuristična ženska obleka, okrašena s 40 metulji. A ti niso statični ali prišiti, lahko namreč odletijo in se vrnejo. Obleka iz kovinskih vlaken (Lirex) je opremljena s senzorji bližine, ki so zaslužni za delovanje metuljev, prispeval pa jih je Intel.

PREBERITE ŠE: Zimske razprodaje: pravi nakup so večni zimski kosi

Sestri Çetin pa se ne mislita ustaviti pri obleki Butterfly Dress, saj želita še naprej orati ledino na področju nosljive tehnologije, aplicirane na obleke. Tako že načrtujeta modne kreacije, ki bodo menjale barvo, zbirale kinetično energijo, uporabljale 3D-tiskalnik za izdelavo krojev po meri ipd.

Obleka Butterfly Dress:

Butterfly DressOdpri galerijo
PicMonkey Collage Najboljši modni Instagram profili leta 2016, ki jim morate slediti PicMonkey Collage Frizure 2016: najbolj vroče ženske frizure leta 2016 Prstani s podobo mestnih znamenitosti Prstani v obliki mestnih znamenitosti PicMonkey Collage Zimske razprodaje: pravi nakup so večni zimski kosi ·